Så får du mentala superkrafter

10 juni, 2019

Du kan betydligt mer än vad du vet om. Du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än vad du gör idag genom enkla genvägar och psykologiska tricks för att nå resultat du inte trodde var möjliga och inom områden du inte trodde du kunde något om.

Henrik Fexeus är en av världens främsta kroppsspråksexperter, han är mentalist och mästermainpulatör, har skrivit ett flertal böcker och är en eftertraktad föreläsare. Han vann också ”Hela kändis-Sverige bakar” 2018. Ja, som ni förstår har Henrik en hel del superkrafter och på Ekonomi & Företag den 25–26 september har ni chansen att se honom föreläsa live.

Ekonomi & Företag kommer du föreläsa om mentala superkrafter och ge oss en bootcamp för hjärnan, vilka superkrafter kan åhörarna förvänta sig att komma ut med efter föreläsningen?

Grundtesen i hela föreläsningen bygger på att vi har mycket mer kompetens i betydligt fler områden än vad vi tror om oss själva. Det finns ganska mycket där som vi har missförstått gällande vad det handlar om, där vi säger “det där kan inte jag” eller “jag är inte bra på det” och så har vi liksom struntat i det. Det jag kommer göra under föreläsningen är att peka på några områden där vi förkortar oss själva onödigt mycket och peka på vilka missförstånden är och sen visa hur duktiga vi faktiskt egentligen är.
Jag har valt tre områden som är, lite med flit, jobbigt klyschiga, nämligen:

• Kreativitet
• Positivt tänkande
• Minnet

Det är just för att man tänker ”åh, positivt tänkande, det orkar jag inte höra talas om en gång till” eller ”kreativitet, ja det är ju jättekul för dem som är kreativa”. Men riktigt så är det inte och redan under föreläsningen så kommer jag faktiskt bevisa att alla kan vara mer kreativa än vad 1 på 1000 påstår sig själv vara. Detta bränner vi av redan de första 10 minuterna bara genom att förstå hur det funkar och sen fortsätter det så. Det handlar inte bara om att bli smartare utan också om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv.

Ekonomi & Företag den 25–26 september på Kistamässan, Stockholm är årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare. Ta del av ett 40-tal seminarier, en utställning med 80 ledande leverantörer, mingel och nätverkande – helt kostnadsfritt! Som besökare får du viktiga uppdateringar inom entreprenörskap, ledarskap, rekrytering, tillväxt och mycket mer. Säkra din plats idag!
Registrera dig kostnadsfritt här >>
5 enkla sätt att minnas mer