<![CDATA[Hannah Sjöström är aktuell med boken Naturligt snygg (Bonnier Fakta).]]>

De vinner boken Naturligt snygg

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 14 juni, 2016

Nu är tre vinnare dragna i tävlingen om företagaren Hannah Sjöströms nya bok Naturligt snygg. Se vilka vinnarna är.

För två veckor sedan kom Hannah Sjöströms bok Naturligt snygg ut, en guide hur man gör en grön utväxling av sina skönhetsprodukter, inspiration till ett mer hållbart badrumsskåp och så en del allmänna skönhetstips. Läs intervjun med entreprenören och författaren Hannah Sjöström här.

Ni läsare hade chansen att vinna tre böcker i en utlottning och nu är vinnarna dragna. De fick alla motivera hur mycket de tänker på – eller inte – vilka produkter som de använder. Vinnarna svarade:

– Jag har varit sjukt dålig på att kolla innehåll i mina produkter men desto bättre på att kolla priset. Detta ligger och gnager på mitt samvete då denna frågan faktiskt är väldigt viktig i mitt liv. Jag har blivit bättre men har en lång väg att gå men det är väl bara att knata på, kanske skulle denna bok hjälpa mig spurta över mållinjen!

Karin

– Har verkligen börjat tänka på hur alla dåliga ämnen i diverse produkter påverkar oss. Började med att jag kände att det blekta håret inte klarade mer och började göra research. Testade en ny ekofrisör på Mariatorget och kommer att fortsätta! Där finns egenproducerade produkter och vilka tips man kan få av Lena. Färgar aldrig mer med vanlig färg, nu är det naturligt växtpigment 🙂 Har bytt ut alla produkter i badrummet successivt – baby steps som det så vackert kallas. Helt övertygad om att kroppen blir gladare och piggare!

Sannah

– Just hudvård är ett svårt område. Miljömärkt tvättmedel och andra rengöringsmedel är lätta att hitta i vanliga butiker, samtidigt som de funkar bra. En naturlig deo kanske är jättebra för miljön men gör inte jobbet. En ansiktskräm kanske gör underverk för vintertorr hud men innehåller tveksamma, men ekologiska, ingredienser. Att det dessutom är produkter som används dagligen och utan betänksamheter tvättas bort och åker ner i avloppet gör att man nog borde tänka mer på vad de innehåller. Nu försöker man åtminstone titta efter alternativ när man handlar nytt. För jag tror inte på att kasta ut allt och byta mot naturligt, det i sig vore ett stort svinn. Så när mascaran/schampot/läppsalvan tar slut ersätter jag den med en ekologisk variant.

Mari

Grattis alla vinnare – och tack alla som deltog!