Konsten att tala framgångsrikt kroppsspråk – med Mi Ridell

11 september, 2020

Kroppsspråk med Mi Ridell

Får du alltid din vilja igenom? Om inte, kan det mycket väl bero på ditt kroppsspråk. Kroppen säger mer än munnen, och tillsammans med scenpersonligneten och retorikexperten Mi Ridell går vi igenom en supertydlig plan för hur du får ett kroppsspråk som älskas av andra och säljer det du vill sälja.

Vill du ta människor med storm? Lyssna på det här avsnittet.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Vem är Mi Ridell?

Mi Ridell är föreläsare och expert inom retorik och kroppsspråk. Hon är också en väl anlitad talare som ger kunskap om hur retorik och kroppsspråk skapar framgångsrika affärer.  

Varför är Mi expert på kroppsspråk?

Med över 30 års erfarenhet från teaterscenen, film och TV samt studier i retorik och kroppsspråk, däribland av den amerikanska FBI-agenten Joe Navarro, har Mi de senaste åren arbetat, föreläst och gett utbildningar inom kroppsspråk, retorik och presentationsteknik. Hon väver samman erfarenheter från att ha coachat personer inom försvar och polis till hur hon genom skådespeleri erfarit vikten av det ickeverbala språket, vårt kroppsspråk, till en unik form av retorik som hjälpt tusentals människor att nå sina mål. 

Kroppsspråk ljuger aldrig: Konsten att tala framgångsrikt kroppsspråk

År 2016 släppte Mi tillsammans med Lucas Bruhn boken Kroppsspråk ljuger aldrig: konsten att tala kroppsspråk. En praktisk handbok som lär läsaren både förmågan att själv uttrycka sig, som att kunna tolka och lyssna in andra. Lucas Bruhn skriver under pseudonym men har i 25 år arbetat med särskilda spaningsmetoder, nationellt och internationellt för svensk polis och säkerhetstjänst. Boken kom i nytryck 2019.