Det här är Driva Eget Premium

och så får du ut max av att vara Premiummedlem!
Vi brinner för att hjälpa dig att lyckas med ditt företag – och ditt företagarliv. Vi finns här för dig hela vägen – från dagen du startar eget till dagen du säljer företaget som en stor succé. Från start till mål, helt enkelt.

Snabbguide:
» Våra tre premiumpaket
» Vad säger våra medlemmar?
» Jämför våra olika medlemskap
» De vanligaste frågorna

Våra Premium-medlemskap bygger på vad vi själva har behövt i olika faser av vårt företagande (vi 15 som jobbar med Driva Eget är nästan alla företagare). Idag är det 1 000-tals företagare som använder våra verktyg, och 100 000-tals företagare som är inne på Driva Eget varje månad. Du är varmt välkommen i gänget – och som Premiummedlem får du det absolut bästa till en låg månadskostnad.

Rock on!

START

– allt för dig som ska starta eget

Driva Eget Start är för dig som ska starta eget eller precis har startat ditt bolag. Du får tillgång till alla våra guider, premiumläsning, de viktigaste kalkylerna och massor med tips & trix som hjälper dig att få en riktigt bra start på ditt företag.

DIGITAL

– för dig som driver eget

Driva Eget Digital är för dig som driver eget företag. Du får obegränsad läsning i din surfplatta, mobil och dator och tillgång till alla våra kalkyler, mallar och avtalsmallar. Helt enkelt det mesta man behöver för att driva och utveckla sig själv och sitt företag.

PLUS

– för dig som vill växa

Driva Eget Plus är för dig som vill växa snabbt med bolaget – och som människa. Här får du tillgång till allt i våra paket plus fri tillgång till våra populära event. Det här är vårt “racer-paket”!

Frida Boisen

Ta del av experternas kunskap och deras bästa framgångstips

Business Hacks Stockholm 25 november

Business Hacks: Häng med oss och våra vänner på våra event!

Få tillgång till riktigt vassa kalkyler och avtalsmallar värda uppåt 80 000 kr

David Phillips Business Hacks

Hör några av de främsta entreprenörerna dela med sig av sina viktigaste lärdomar

Vad säger våra medlemmar?

Vad ingår?

Jämför våra olika premium-medlemskap

De vanligaste frågorna:

Vad ingår i Driva Eget Premium?
Vi har tagit fram tre olika paket beroende på vilken företagarfas du är i; Start – ett enklare paket för dig som precis ska starta, Digital – ett för dig som driver eget och vill utvecklas, och sist men inte minst Plus – ett paket för dig som vill gå all-in (där du utöver allt som ingår i paketen får fri tillgång till våra Business Hacks-evenemang).
Vad kostar Driva Eget Premium?
Driva Eget Start kostar 79 kr/månad. Driva Eget Digital kostar 99 kr/månad. Driva Eget Plus kostar 199 kr/månad. Alla våra paket är utan bindningstid, så avsluta när du vill.
Vad händer om jag inte är nöjd?
Vi vill såklart bara ha nöjda kunder. Är du inte nöjd, berätta gärna varför så ska vi göra allt för att göra dig nöjd. De flesta har en nöjd kund-garanti som säger att de ger pengarna tillbaka om kunden inte är nöjd. Vi tänker tvärtom: du berättar varför du inte är nöjd, vi försöker lösa det. Om det inte går att lösa, får du senaste månadens kostnad återbetalad.
Är det bindningstid?
Du betalar månadsvis, på så sätt kan du enkelt avsluta när det passar dig. Men, vi hoppas såklart att du ska vara medlem hela ditt företagarliv.
Är det säkert att betala?
Vi använder oss av Stripe som är en av världens största betalningsleverantörer och som värdesätter säkerhet väldigt högt. Alla betalningar går via deras system. Så ja, det är tryggt att skapa din prenumeration.
Ingår Business Hacks-evenemangen?
I paketet Driva Eget Plus ingår fri entré till alla våra evenemang. I Driva Eget Digital får du rabatterade priser.
Kan man betala med faktura?
Just nu erbjuder vi inte möjligheten att betala med faktura. Men vi hoppas kunna erbjuda det under 2020.
Har ni någon support?
Självklart, skicka ett mejl till support@driva-eget.se så hjälper vi dig.

Pssst… Dags att signa upp för Driva Eget Premium? Välkommen i gänget!