Rutiner för entreprenörer

Rutiner som världens främsta entreprenörer använder – så kan du härma!

Gustaf Oscarson

Publicerades: 2 juni, 2020
Foto av: GettyImages

Den snabbaste vägen till framgång är att härma dem som redan har lyckats. Men vad gör världens främsta entrepenörer annorlunda? Vilka rutiner och verktyg använder de? Vi undersöker saken och har identifierat 8 verktyg, rutiner, guider och poddar som förklarar framgång.

Prioritera inte i ditt schema – schemalägg dina prioriteringar!

Gör du som de flesta – och prioriterar i ditt schema. Eller gör du som världens främsta entreprenörer – och schemalägger dina prioriteringar? Här lär vi dig att förstå den kanske viktigaste skillnaden mellan framgång och fiasko.

Läs här: Prioritera inte i ditt schema – schemalägg dina prioriteringar!

De sex mänskliga behoven – vilka styr ditt liv?

Enligt vår favoritguru Tony Robbins har alla människor sex grundläggande behov, som styr alla våra önskningar och handlingar. Känner du till dem? Och vet du vilka som styr dig? Det här är intressant läsning, vänner.

Läs här: De sex mänskliga behoven – vilka styr ditt liv?

4 sätt att visualisera dig till framgång

Känner du till Tony Robbins fyrastegs-modellen för att visualisera dig till framgång? Om inte, är dagens videotips verkligen något du måste sätta tänderna i!

Se videon här: 4 sätt att visualisera dig till framgång

Så blev Sara Blakely världens yngsta dollarmiljardär

5 000 dollar blev ett miljardföretag. Vi inspireras verkligen av Sara Blakely, och har tittat närmare på vilka strategier som skapade succén Spanx. Om någon har lyckats bli den yngsta kvinnliga dollarmiljardären någonsin, då vill vi veta mer. Du också? Läs och och titta på Saras bästa tips här!

Läs här: Så blev Sara Blakely världens yngsta dollarmiljardär

4 timmars arbetsvecka – är det möjligt med rätt rutiner?

Tim Ferriss storsäljare menar att 4 timmars arbetsvecka kan bli verklighet för oss företagare. Är det sant? Vi har läst boken och testat principerna och alla rutiner. Läs här!

Läs här: 4 timmars arbetsvecka – är det möjligt?

Elon Musks viktigaste framgångstips – vilka använder du?

Han är grundare av PayPal och entreprenören bakom SpaceX och Tesla. Stora drömmar? Ja, Elon Musk ska förändra världen. Vi har tittat närmare på de rutiner som Musk använder för att förändra varje bransch han ger sig in i. Har ni något gemensamt?

Läs här: Elon Musks viktigaste framgångstips – vilka använder du?

Från Draknästet till miljardsuccé – så gjorde Storytels Jonas Tellander

Succé har ett pris. Intimt och exklusivt berättar Storytels grundare Jonas Tellander om hur han tog bolaget från Draknästet och tuffa tider till miljardvärderingar och uppköp av giganten Norstedts.

En framgångssaga utan dess like. Men lyssna extra noga på vad Jonas har fått offra för att nå framgången och vilka rutiner som varit helt avgörande.

Lyssna här: Från Draknästet till miljardsuccé – så gjorde Storytels Jonas Tellander

Sveriges mest prisade entreprenör Pernilla Ramslöv delar sina framgångsprinciper

Pernilla Ramslöv är Sveriges mest prisade entreprenör 2019 – med titlar som årets VD, Årets kvinnliga stjärnskott i “Entrepreneur of the Year” och Sveriges mäktigaste kvinna i kategorin Entreprenör.

I det här poddavsnitt berättar Pernilla hur hon byggt ett extremt framgångsrikt konsultbolag. Nox Consulting, som hon grundade, har dag över 5 000 konsulter. Hon berättar också varför en lyckobudget har hjälp henne att lyckas både i livet och med företaget. Vill du veta hur årets VD bygger sitt bolag? Såklart du vill. Trevlig lyssning!

Lyssna här: Sveriges mest prisade entreprenör Pernilla Ramslöv delar sina framgångsprinciper