Jämför företagslån kostnadsfritt hos Fakturino

Behov av kapital? Jämför företagslån med Driva Eget och få bud från bankerna.

Genom vårt samarbete med Fakturino kan du som företagare få hjälp med att jämföra företagsfinansiering – snabbt och enkelt!

Fakturino är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering och hjälper dig att hitta den bästa finansieringslösningen för ditt företag. Fakturino har enbart i Sverige hjälpt över 10 000 företagare att jämföra finansiering direkt på deras plattform och är idag verksamma i Sverige, Norge, Estland och Holland samt ägs sedan 2018 av Bonnier News.

På Fakturinos plattform kan du snabbt och enkelt jämföra bland upp till 30 banker och finansbolag. Jämförelsen är alltid kostnadsfri, aldrig bindande och du har tillgång till en expert om du undrar något. Du kan logga in i plattformen för att se vilka bud du fått och när du har gjort ditt val så kan du tryggt och säkert signera med Bank-ID.

Varför borde du jämföra företagslån via Fakturino?

När du behöver få loss kapital till ditt företag är det viktigt att du jämför bland olika banker och finansbolag då kostnader som avgifter och räntor kan skilja sig. Fakturino hjälper dig snabbt och enkelt att hitta den finansieringen som passar ditt företag bäst och du slipper lägga din dyrbara tid på att jämföra själv bland bankerna. Unikt för Fakturino är att de har erfarna experter som alltid finns tillgängliga för att svara på dina frågor. Oavsett om du är ute efter factoring, företagslån eller leasing får du lösningen som passar dig bäst och du kan fortsätta fokusera på din verksamhet.