Jämför factoring kostnadsfritt hos Fakturino

Genom vårt samarbete med Fakturino kan du som företagare få hjälp med att jämföra företagsfinansiering – snabbt och enkelt! Fakturino...

Genom vårt samarbete med Fakturino kan du som företagare få hjälp med att jämföra företagsfinansiering – snabbt och enkelt!

Fakturino är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering och jämför upp till 30 banker och finansbolag. Fakturino hjälper dig att hitta den bästa finansieringslösningen för ditt företag och har enbart i Sverige hjälpt över 10 000 företagare att jämföra. Fakturino är verksamma i Sverige, Norge, Estland och Holland samt ägs sedan 2018 av Bonnier News. På deras plattform kan du jämföra factoring, leasing och företagslån.

När du startar en jämförelse hos Fakturino är det alltid kostnadsfritt och aldrig bindande. Du kan jämföra själv direkt på sajten eller få hjälp från Fakturinos experter som hjälper dig hela vägen. Du har också alltid möjlighet att signera med Bank-ID för att få betalt direkt – tryggt & säkert.

Med factoring får ditt företag tillgång till kapital direkt

Factoring kan vara ett bra alternativ för dig som vill att ditt företag ska kunna växa i samma takt som expansionen. Eftersom att företagsfakturor ofta har en längre betalningstid – upp till 90 dagar i många fall, kan det vara tufft att själv behöva finansiera för dina tjänster innan du fått betalt av kund. När du istället säljer din faktura så får du betalt direkt och slipper att agera bank åt dina kunder. Samtidigt kan ditt kassaflöde hela tiden vara i fas med nya beställningar.

Varför borde du jämföra factoring via Fakturino?

Ofta skiljer det sig mycket i både pris och avgifter hos de olika bankerna och finansbolagen och det kan vara svårt att veta vilket alternativ som är bäst för just ditt företag.

Om du istället jämför med hjälp av Fakturino får du alla alternativ presenterade för dig och du kan då välja den företagsfinansiering som passar dina önskemål bäst. Unikt för Fakturino är också att du kan fråga deras erfarna experter om du undrar över något.

Testa att göra en kostnadsfri jämförelse redan idag, alltid tryggt & säkert.