Om Driva Eget

Driva Egets vision har alltid varit att vara en katalysator för ditt företag. Någon att hålla i handen. Någon som förklarar det som är krångligt, och som alltid står på företagarnas sida. Och som ger dig verktygen, kunskapen, inspirationen och nätverket som tar ditt företagande till nästa nivå.

Sedan Anders Andersson startade tidningen 2008 har detta varit ledstjärnorna. Under de första åren personifierade Anders dessa värderingar. Tidningen utvecklades sedan under större tidningsförlag under ett antal år, och nu är den tillbaka där vi tycker att den hör hemma. Hos entreprenörer.

Och det är precis vad Driva Eget ska vara. För entreprenörer. Av entreprenörer. Och som entreprenörer behöver vi se framåt. Vilka är trenderna just nu? Hur vill våra läsare konsumera kunskap? Hur kan Driva Eget fortsätta att vara katalysatorn för ditt företag även om tre eller fem år?

Nya Driva Eget – helt digitalt!

Allt vi gör utgår från en enda fråga. Hur kan vi hjälpa våra läsare ännu mer? Och svaret talar sitt tydliga språk. Digitalt kan vi ge dig snabbare nyheter, skarpare verktyg, nya format som video och poddar, och framförallt finnas där för dig varje dag, inte bara de dagar när tidningen är rykande färsk.

Vårt jobb är att hålla dig i handen under hela din företagarresa. Att ge dig insikterna, verktygen, kunskapen och nätverket du behöver, när du behöver det. Och för att kunna göra det, räcker det inte att finnas i din brevlåda åtta gånger om året. För att vi ska lyckas med vår vision, behöver du känna att vi finns där för dig hela tiden. Varje dag, i varje situation där du behöver hjälp.

Vilka är med i det Driva Eget-teamet?

Från och med den första november är det ett helt nytt team som står bakom Driva Eget. Det är ett laddat gäng kan vi lova. Alla förälskade i tanken att få hjälpa dig och ditt företag ännu mer. Och till 95 % är vi företagare. Vi lever samma liv som dig, och förstår vilja utmaningar du står inför. Vår uppgift är att hitta lösningarna. Din uppgift är ta lösningarna och använda dem i ditt företag. När du gör det, har vi lyckats.

Här hittar du alla som jobbar med Driva Eget.

Nu är vi din följeslagare – precis när du behöver oss

Nya, digitala Driva Eget är något helt nytt. En ständig följeslagare i din företagarvardag, med all hjälp du behöver samlad på ett ställe. Och vi kan lova dig att vi inte nöjer oss där. Digitala Driva Eget kommer att utökas med nya funktioner hela tiden – de flesta kommer du bara åt om du fortsätter vara medlem.

Vi hoppas att du är lika peppad som oss på nya, digitala Driva Eget. Framtiden är här, och nu tar Driva Eget klivit in. Vi älskar att få göra den här resan tillsammans med dig.