Aron Anderssons framgångsprinciper och bästa hacks

19 maj, 2021

Aron Andersson föreläsare

Som första person i rullstol har Aron Andersson bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, han har simmat 37 kilometer över Ålands hav, armcyklat från Malmö till Paris och skidat 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen. 

Dessutom har han samlat in över 12 miljoner till Barncancerfonden. Du hör, detta är ett avsnitt som mycket väl kan bli en storfavorit!

Mad Aron Andersson snackar vi om

  • Arons viktigaste strategier för framgång
  • Life och Bio hacks som levlat Arons liv
  • Hur man hittar möjligheter där de flesta ser problem
  • Hur du skapar en fantastisk mental inställning
  • …och mycket mer.

Du tänker rätt, detta vill jag inte missa. På med lurarna och njut!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Om Aron Andersson

Så här står det om Aron Andersson på hans egen hemsida:

Aron Anderson är professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om. Och genomfört äventyr som kräver en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter.

Som första person i rullstol har Aron bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, han har simmat 37 kilometer över Ålands hav, armcyklat från Malmö till Paris och skidat 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen. Bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning. Och att det inte alltid är målet som är viktigast. Konsten är att kunna njuta av vägen dit.

Mer om Aron

Idag är Aron Andersson en av Sveriges mest anlitade föreläsare med över hundra uppdrag per år. Hans motivationsföreläsningar om hur man ska nå sina mål och maximera sin potential har inspirerat många av landets största och mest framgångsrika företag och organisationer. 

Redan som barn gillade Aron att utmana gränserna. Han klättrade träd, sågade och byggde snögrottor. Att upptäcka saker var helt enkelt något han gillade.

Efter en skada i höften vilket gjorde att han inte kunde satsa på elitidrott längre blev Aron utmanad att cykla till Paris och bara några månader senare blev han utmanad att bestiga Kebnekaise. Sedan dess har äventyr på äventyr avlöst varandra… Alla äventyr innefattar en insamling till Barncancerfonden.

Tips! Lyssna också Framgångsvanor och rutiner från Sveriges främsta entreprenörer