Digitalisering, AI och framtidens e-handel – med Mikael Ahlström

25 februari, 2021

Mikael Ahlström Digitalisering

Som företagare behöver du förstå framtiden. Tillsammans med entreprenören och digitaliseringsexperten Mikael Ahlström går vi igenom ”allt” du behöver veta om AI, digitalisering och framtidens e-handel.

Bland annat lär Mikael Ahlström dig

  • Hur AI kommer att påverka ditt företag nu och om några år
  • Hur du själv kan använda AI-lösningar i ditt företag
  • Vilka som är de största digitaliseringstrenderna just nu
  • Hur du kan digitalisera fler processer i ditt företag (och vilka verktyg du kan använda)
  • Hur framtidens e-handel och betalsätt kan se ut

Och mycket, mycket mer.

Avsnittet med Mikael Ahlström är för dig som vill förstå framtiden och fortsatta vara relevant (och på sikt spara både tid och pengar). Går det att säga nej till?

* I avsnittet presenteras ett erbjudande från Visa/Shopify. Den förlängda provperioden hos Shopify om 30 dagar gäller för de första 50 som anmäler sig. Ordinarie provperiod är 14 dagar. Ytterligare villkor gäller.

Lyssna på avsnittet med Mikael Ahlström direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Mikael Ahlström

Så här står det att läsa om Mikael Ahlström på talarbyrån Sverigestalares hemsida

”Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världen runt för att föreläsa och utveckla företag i den digitala världen.

”Mikael är entreprenör i grunden och har de senaste 15 åren jobbat med utveckling av Internetprojekt. Grundade 1995 IT-Design som blev uppköpt av Icon Medialab vilket blev början på en resa genom uppgång och fall under IT-Boomen. Startade mediagruppen Sprout Park 1999 där han nu är VD med bland annat webbyrån Britny, designbyrån Summer och filmbolaget DFM.

Är även delägare, tidigare styrelseordförande och engagerad föreläsare på Hyper Island. Driver även kontorshotellet ThePark på sveavägen i Stockholm med ca 150 arbetsplatser främst för frilansare och mindre bolag inom kommunikationsområdet med ambitionen att skapa en stark hub och nätverk för entreprenörer och frilansare inom kommunikationsområdet.

Mikael Ahlström arbetar även löpande med utbildningar och föreläsningar inom affärsutveckling, entreprenörskap och kommunikation inom de digitala och sociala medierna. Är även engagerad i utbildningsfrågor både på Hyper Island men sitter även i styrelsen för Rektorsakademien.”

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling