Extrem arbetsbelastning bakom e-handelssuccén VANBRUUN – med Victor Halvarsson

11 oktober, 2022

Victor Halvarsson är en av våra främsta e-handelsentreprenörer och grundare av VANBRUUN – som säljer exklusiva smycken på nätet. Här berättar han om sin resa från idé, via extremt många timmars jobb till, till att bli störst i Sverige. Men vi snackar inte bara framgång – lika mycket handlar avsnittet om problem, att gå in i väggen och att offra allt.

Victor delar bland annat:

  • Vad han gör varje dag för att orka maximera sin prestation
  • Hur nära det varit att han gått in i väggen
  • Vilka som är de viktigaste faktorerna för att lyckas med e-handel
  • Vilket ledarskap som krävs för att växa snabbt
  • Varför han sagt nej till kapital
  • Hans favoritvanor och hacks
  • Och mycket mer

Gillar du e-handel och snabbväxande företag? Då är detta definitivt ett avsnitt du kommer att gilla!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Vem är Victor Halvarsson?

Victor driver VANBRUUN som är ett av nordens största smyckesvarumärken. ”Man lever en gång så vill maximera mitt liv genom att se hur stort VANBRUUN kan bli och framför allt ha otroligt kul på vägen.”

Själv beskriver Victor sig som en nyfiken nörd som brinner för att lösa problem. Eller ”tap dancing to work” som hans stora idol Warren Buffett hade sagt. Victor är extremt fokuserad, vilket är en av enledningarna till varför han befinner sig där han är idag. Victor menar att summan av alla lösta problem är företagets värde. Ett ledord som också avslöjar hans fallenhet för problemlösning – men också värdet i ett löst problem.

Vad är du nyfiken på just nu?

– Just nu är jag nyfiken på hur man optimerar sin hälsa, både mental och fysisk. 

Vilket är det bästa råd du någonsin fått respektive gett?

– Att man skall fokusera på styrkor och inte svagheter såväl privat samt som företag. Maxa det som är bra. Great Minds Discuss Ideas. Average Minds Discuss Events. Small Minds Discuss People.

Vilken är den bästa investering du gjort?

– Det är den tid jag lagt ner på att läsa självhjälpsböcker, biografier och böcker om företagande.

Vilka är de största trender du ser i framtiden?

– Att man möter kundens efterfrågan, ge det de vill ha inte det som är bekvämt.

Vad skulle du vilja prata om, som du verkligen brinner för och går igång på?

– Jag går igång på att jobba och skapa. Går du in på LinkedIn klappar alla varandra på ryggen för det som är runtom – men få hyller hårt arbete. På LinkedIn hyllas implementationer av nya policies, byggande av padelhallar, rutiner och kaffeapparater.  Ska du bli starkast i världen behöver du gå till gymmet extremt mycket. Det är inte om du tränar hemma eller på gymmet som avgör hur stark du blir, det är att du tränar. Du bryr dig inte om det är Technogym x Diors medicinboll du tränar med – eller en sliten gammal fotboll du fyllt med grus. Rätt människor och rätt attityd är allt.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Tips! Här finner du mer om e-handel!