Hemligheterna bakom framgångsrika projekt – med Charlie Söderberg

20 januari, 2021

Framgångsrika projekt med Charlie Söderberg

Det finns en hemlighet bakom framgångsrika projekt. Det spelar ingen roll om det handlar om viktnedgång, företagsbyggande eller altanbyggen – alla framgångsrika projekt går igenom samma faser. Och om du inte känner till faserna, är risken mycket hög att du fastnar eller ger upp.

Lyssna också på: Så skapar du passiva inkomster med Charlie Söderberg

Tillsammans med rikedomscoachen Charlie Söderberg går vi igenom de olika faser som alla projekt hamnar i. Har du koll på koncentrationsfasen? Momentumfasen? Mästarskapsfasen? Om inte, kommer detta avsnitt att hjälpa dig enormt. Du får också veta varför du och ditt företag alltid fastnar i samma typer av problem. Det är är verkligen ett avsnitt som hjälper dig att skapa framgångsrika projekt.

Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om framgångsrika projekt

Ett företag och ett projekt är inte samma sak. Det krävs en avgränsning om något ska kallas projekt och det behövs en definition som säger vad som ryms innanför projektets ramar. Ett framgångsrikt projekt kan exempelvis innehålla följande kriterier:

  • Projektet har definierade projekt- och effektmål.
  • Projekttet är tidsbegränsat.
  • Projektet är en planerad aktivitet, som är unikt och inte återkommande.
  • Projektet är en avgränsad arbetsuppgift som inte ingår i ordinarie verksamhet.
  • Projektet skapar en särskild och tillfällig grupp av människor som jobbar tillsammans.
  • Projektet har en definierad projektplan som alla deltagare köper in på.

Läs också: Hjälp – så får du koll på projektet

Om Charlie Söderberg

Charlie Söderberg är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan, SVT Plus och Tonårsbossen. Charlie har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv och är författare till böckerna ”Kulor, cash och kosing” och ”Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar”.

För sitt föreläsande har Charlie bland annat mottagit priset Årets finansiella folkbildare.

Lyssna här: Så skapar du passiva inkomster med Charlie Söderberg