Framgångsvanor och rutiner från Sveriges främsta entreprenörer

15 oktober, 2020

Framgångsvanor och rutiner

Äntligen kommer ett best of-avsnitt med rutiner och framgångsvanor från några av Sveriges hetaste entreprenörer.

Du lär dig superkoncepten ”Buffer Days, Focus Day och Free Days”, ”vd för vad” och hur du gör en lyckobudget. Och framförallt kommer du att få veta hur framgångsrika entreprenörer lägger upp sina dagar.

Bland entreprenörerna som delar sina framgångsvanor finns:

  • Catena Media-grundaren Erik Bergman
  • Sveriges mest prisade entreprenör 2019, Pernilla Ramslöv (Nox Consulting)
  • Ljusgårda-grundaren Andreas Wilhelmsson
  • Yepstrs grundare Jacob Rudbäck
  • Precont-grundaren Robert Malmqvist

Så gillar du smarta rutiner och framgångsvanor är detta ett måsteavsnitt för dig. I slutet av avsnittet får du ett riktigt supererbjudande, och länken till det finns här:
https://driva-eget.se/nyheter/bli-premiummedlem-pa-driva-eget-med-arets-basta-erbjudande/

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Vilka är entreprenörerna som ger framgångsvanor i avsnittet?

Framgångsvanor från Erik Bergman (Catena Media och great.com)

Erik Bergman byggde upp miljardbolaget Catena Media och tjänade 50 miljoner dollar innan han fyllde 30. Känd för svenska folket blev han med sina sextips i Framgångspodden, men i det här klippet från “Ordinary People who do Badass Things” kommer han att visa en helt annan sida.

Erik berättar här hur han bygger sin ultimata dag.

Framgångsvanor från Pernilla Ramslöv (Nox Consulting)

Pernilla Ramslöv är Sveriges mest prisade entreprenör 2019 – med titlar som årets VD, Årets kvinnliga stjärnskott i “Entrepreneur of the Year” och Sveriges mäktigaste kvinna i kategorin Entreprenör.

I det här klippet berättar Pernilla varför en lyckobudget har hjälp henne att lyckas både i livet och med företaget. Vill du veta hur årets VD bygger sitt bolag? Såklart du vill.

Framgångsvanor från Andreas Wilhelmsson (Ljusgårda)

Det snackas mycket om Ljusgårda just nu. Inomhusodling är hett, investerarna är nyfikna och världen ligger för företagets fötter. Vd:n Andreas Wilhelmsson är en riktig superentreprenör utan begränsningar, och efter vårt samtal förstår vi varför.

Vi får lära oss hur focus days, buffer days och free days maximerar produktiviteten för Andreas. Gillar du tips som gör dig mer produktiv? Min vän, då kommer du att älska det här klippet.

Rutiner från Jacob Rudbäck (Yepstr)

Yepstrs grundare Jacob Rudbäck gästar Ordinary People who do Badass Things. I det här klippet snackar vi om riskkapital och hur personaloptioner fungerar. Och vi går igenom Jacobs favoritverktyg “VD för vad?”.

En fartfylld och spännande resa med en härlig entreprenör. Visste du till exempel att Jacob lyckades övertyga redarmiljardären Dan Sten Olsson att bli hans mentor? Så vill du ha energi så att det räcker månader framåt, lyssna på det här klippet! 

Framgångsvanor Robert Malmqvist (Precont)

Drömmer du också om att skapa ett gasellföretag, sälja det och ta en semester utan slut runt hela jordklotet? Då kommer du att älska det här klippet med entreprenören Robert Malmqvist, inspelat en kort tid efter att han sålde bolaget Precont och precis innan han tog med familjen på 300 dagar i världens alla paradis.

Men hur gjorde han för att skapa sina drömmar? Delar av svaret verkar ligga i några briljanta insikter från gurun Robin Sharma. Vill du veta vilka? Lyssna och lär.