Så blir framtiden efter Corona – med Charlotte Mattfolk

26 oktober, 2020

Charlotte Mattfolk

Hur kommer framtiden att se ut för oss företagare efter Corona? Hur kommer Amazon att påverka oss? Och vilka teknikskiften måste vi ha stenkoll på för att fortsätta vara relevanta?

Allt det och mycket mer får du lära dig när vi möter framtidsexperten Charlotte Mattfolk i Business Hacks. Om du vill fortsätta vara relevant som företagare – lyssna hela vägen in i kaklet. Här får du nämligen veta hur fyra troliga scenarion för världens framtid ser ut, och vad du behöver göra för att anpassa företaget efter dem.

Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Vem är Charlotte Mattfolk?

Charlotte Mattfolk är grundare av den digitala byrån IAMAI. Hon jobbar med digitalisering och AI och är entreprenör och managementkonsult med specialisering inom framtidsstudier och innovation. Charlotte har också en bakgrund inom flera techbolag som Cartina, Acando och Connecta.

Mer om Charlotte Mattfolk och undersökningen

Många försöker förutspå vad som kommer att hända med världsekonomin till följd av corona. Vad blir konsekvenserna här och nu och vad händer framåt är frågor vi ställer oss. Det går inte för någon att veta exakt hur utvecklingen kommer att se ut, men det går att urskilja olika scenarier och planera för dessa.

Charlotte Mattfolk, mångårig managementkonsult och expert på scenarioplanering, med över 500 framtidsstudier i backspegeln, och hennes kollegor på IAMAI har kartlagt fyra olika scenarier för hur samhället kan se ut efter coronakrisen.