Från Draknästet till internationell expansion – så byggde Magnus Stein Lexly

3 maj, 2022

Från Draknästet till att förändra en hel bransch – Lexlys grundare Magnus Stein har inte legat på latsidan de senaste 15 åren. Här berättar han på djupet om hela Lexlys resa från idé till storinvesteringar från några av Sveriges största investerare. Och såklart om svårigheterna med att förändra en hel bransch.

Magnus Stein berättar också:

  • Hur han ser till att vara full av energi varje dag
  • Varför Big Data är så viktigt för tillväxt
  • Hur Lexly har gjort för att attrahera investerare
  • Varför vissa affärsmodeller fungerar, och andra inte och mycket mer!

Såklart får du också veta Magnus viktigaste vanor och rutiner. Du hajar, detta är värt att lyssna på!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Om Lexly

Så här beskrivs Lexly på den egna hemsidan:

”Lexly grundades 2004 av entreprenörer med bakgrund från finans- och juristbranschen för att lösa ett problem – att få tillgång till juridisk hjälp är alldeles för krångligt. Hur gör vi något komplicerat begripligt, och något exklusivt tillgängligt för alla?

Som pionjärer utmanade Lexly juristbranschen och skapade, som första bolag i Europa, en hållbar plattform för digital juridik. Med missionen att göra juridiken tillgänglig för alla erbjuder Lexly juridisk rådgivning och hjälp med alla typer av juridiska ärenden, stora som små, både till privatpersoner och företag. 

Idag är vi Nordens ledande digitala juridiska aktör och i samarbete med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister erbjuder vi juridiska tjänster med kunden i fokus. 

Men egentligen handlar det inte ens om juridik. Det handlar om att skapa trygghet, ett juridisk skyddsnät för dig och din familj. Vi finns här när du behöver oss. Enkelt, tillgängligt och alltid med en transparent prissättning. 

Law made easy.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling