De hetaste digitala trenderna just nu – med Beata Wickbom

7 maj, 2021

Beata Wickbom

Hur blir framtiden för oss företagare i en värld med AI, Blockchain och en alltmer utvecklad digitalisering? Det får du veta i det här avsnitt med teknik- och digitaliseringsexperten Beata Wickbom.

Tillsammans med Beata Wickbom går vi bland annat igenom

  • De viktigaste teknikskiftena som ligger framför oss företagare
  • Hur ditt företag kommer att påverkas
  • Vad mindre företag måste göra för att ställa om
  • Vilka företag som kommer att lyckas i framtiden
  • …och mycket mer.

Så vill du förstå framtiden och digitalisering, på med lurarna och lyssna på Beata Wickbom. Detta är verkligen intressant!

* I avsnittet presenteras ett erbjudande från Fortum. Klicka här för att läsa mer om erbjudandet.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Beata Wickbom

Så här står det att läsa om beata Wickbom på hennes hemsida.

”Beata Wickbom har jobbat med att förstå, analysera och tolka den digitala utvecklingen sedan 1995. Hon har alltid legat i framkant och varit snabb att tolka tidens tecken. Hon kan på ett pedagogiskt och engagerande förklara nya fenomen och trender för att ge publiken beredskap och insikt att agera.

Beata är civilekonomen från Handelshögskolan som blev digital folkbildare. I över 20 år har hon hjälpt traditionella företag och organisationer att förstå digitala möjligheter. Hennes specialområden är innovation, AI och förändringsledning. Beata är även medgrundare till HejDigitalt.

Beata har varit en efterfrågad talare i över 20 år på teman som rör digitalisering, innovation och affärsutveckling. Hon förklarar på ett kunnigt, engagerat och lättförståeligt sätt vilka trender som påverkar oss och vad konsekvenserna blir. Hon inkluderar alltid exempel som är relevanta för den aktuella publiken. Du som uppdragsgivare väljer inriktning. Beata täcker in områden från Digital transformation, konsekvenserna av AI och robotisering till frågor om nätkultur och samhällsförändring.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling