Hetaste trenderna inom tech och hållbarhet

5 april, 2022

Vilka är de senaste trenderna inom tech och hållbarhet? Vad snackar man om i Silicon Valley just nu? Och vilken typ av företag behövs för att rädda världen från klimatkrisen?

Precis det pratar vi om med Katharina Paoli, klimatentreprenören som bland annat är medlem av Al Gores globala nätverk av klimatledare.

Du som lyssnar får det senaste inom tech och hållbarhet med Katharina Paoli:

  • Hetaste trenderna inom tech och hållbarhet
  • Senaste trenderna från Silicon Valley – vad är snackisarna?
  • Vilken typ av företag och initiativ behöver världen just nu?

Du hajar, det är måstelyssning. Tryck på play direkt!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Katharina Paoli

Katharina beskriver sig själv som entreprenör, föreläsare och rådgivare inom hållbarhet och kommunikation, med en stor passion för hållbar affärsutveckling och hållbar livsstil. Hon är grundare och VD för flera organisationer och nätverk med hållbarhetsfokus som den gemensamma nämnaren, däribland kommunikationsbyrån Brunat PR&Event. Katharina är en erkänd föreläsare både i Sverige och internationellt. Hennes favoritämnen är smarta hållbara städer, hållbart företagande, beteendedesign och hur ny teknik kan forma vår framtid. 

Katharina Paoli arbetar med beteendeförändring

Katharina är även beteendevetare och har grundat Nudgd som arbetar med beteendeutmaningar kopplat till hållbarhetsarbete. Nudging är en metod inom beteendevetenskapen. Katharina är en av Europas ledande experter på nudging för hållbarhet och hur man förändrar människors beteende i arbetet med Agenda 2030 och de globala hållbarhetsmålen.

Bli en klimatneutral företagare

Missa inte vårt tidigare avsnitt med Katharina Paoli om hur du blir en klimatneutral företagare. Där Katharina lär dig allt från enkla saker som företag kan göra i vardagen för att bli klimatsmarta till hur man kan använda hållbarhetsarbetet i sin marknadsföring.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling