Knepen som leder till säljrekord och snabba avslut – med Per Lange

6 maj, 2022

Per Lange är tillbaka i Business Hacks och denna gång bjuder han på sina bästa verktyg för fler avslut och nya säljrekord. Varför är exempelvis LinkedIn så bra för försäljningen, och varför drar vissa affärer ut på tiden?

Per Lange bjuder på svaren och mycket annat, till exempel:

  • Så skaffar du fler bra leads
  • Så stänger du affärerna snabbare
  • Så hittar du nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder
  • Så tar du fram rätt säljbudskap
  • Så kan nätverksträffar öka försäljningen och mycket mer!

Vill du också sälja mer? Såklart! Detta vill du inte missa!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Per Lange?

– Jag är en av Skandinaviens mest anlitade föreläsare inom försäljning och motivation. Jag har personligen utbildat över 50 000 medarbetare och föreläst för hundratusentals internationellt. Nyligen var jag keynote speaker på Google i Silicon Valley och fick omdömet: ”The speech was extremely well received. The most effective sales training we’ve been through”. Dessutom är bolaget Baabom, som jag driver, kanske just nu bäst i världen på att reda ut Product Market Fit för B2B SaaS-bolag/tech bolag.

Vilka följer du inom din bransch?

– En stor inspirationskälla för mig är Paul Graham. Han har över 20 unicorns bakom sig.

Hur ser din morgonrutin ut?

– Jag har två morgonrutiner som jag switchar mellan. På jämna veckor så kör jag kaffe och meditation på morgonen. Ibland lägger jag också till en löprunda. På udda veckor är det kaffe och gå med mina barn till skolan som gäller.

Vilka appar rekommenderar du för företagare?

– Jag har ett flertal appar som jag rekommenderar att använda för att arbeta snabbare och bättre. För att automatisera manuella uppgifter så använder jag mig av Browserflow. Sedan så använder jag mig av Qualifer, Zaplify, Hello Ebbot och Leadpilot för leadgen. För att minska risken att drabbas av negativ långvarig stress så rekommenderar jag följande appar: Headspace, Bluecall och Winningtemp.  

3 stegen för att bygga en unicorn

Missa inte vårt tidigare avsnitt med Per Lange om 3 stegen för att bygga en unicorn. Där Per bland annat berättar varför snabbväxarna tidigt lär sig förstå kundens viktigaste problem och hur de hittar en lösning som löser just det problemet.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling