Lovisa ”Lofsan” Sandströms bästa hälsoknep för företagare

17 maj, 2022

Lovisa ”Lofsan” Sandström bästa hälsoknep för företagare

Vilka hälsoknep är det egentligen som fungerar bäst? Och hur kan vi företagare använda dem för att maximera vår prestation – och må bra samtidigt? Vi tar hjälp av hälsogurun Lovisa ”Lofsan” Sandström, som superkonkret visar vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Lovisa ”Lofsan” Sandström berättar bland annat:

 • Varför så många företagare har så svårt att fokusera på sin egen hälsa
 • Vilka knep som ger mest effekt inom kost
 • Vilka knep som ger mest effekt inom träning
 • Vilka knep som ger bäst effekt inom sömn, vila och återhämtning
 • Vilka knep som ger bäst effekt inom stress
 • Och som vanligt avslutar vi med en to do-list för dig som vill levla till nästa nivå.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Lovisa ”Lofsan” Sandström?

Lovisa Sandström, men också mer känd som Lofsan, är en av Sveriges främsta träningsexperter. Hon har många års erfarenhet av att coacha kvinnor inom styrketräning och kondition. Lovisa är entreprenör, författare, föreläsare och poddare inom hälsa, träning och kost.

Vad är ditt bästa köp inom träning och hälsa?

– Jag älskar att köpa coachning hos andra tränare och gå på prova på-pass på gruppträning hos olika nischade gym. För att bli en riktigt vass coach är det supernyttigt att bli coachad av andra – både för att få förståelse för hur det känns, uppleva olika coachtyper och för att på vägen forma den coachroll som du själv vill ha/vara.

Vilka appar inom ditt område kan företagare använda för att bli bättre?

– Instagram är bra för att få övningsinspiration när man känner att man fastnar i samma hjulspår. Vill man jobba med coachning online rekommenderar jag varmt att man ansluter sig till ett färdigt system för att effektivisera och systematisera sitt arbete. Jag har utvecklat ett PT Online-verktyg där vi är ett stort team som jobbar tillsammans med våra klienter för att kunna hjälpa på bästa sätt – effektivt för både coach och klient! 

Hur kan man som lyssnare få mer av dig och allt du skapar?

– Ladda ner min träningsapp Mized – den är som en PT i fickan! Jag driver också, tillsammans med Jessica Almenäs, Träningspodden – som är Sveriges största podd om träning och vänder sig till den vanliga motionärer. Jag skriver också böcker om träning och hälsa. Sedan 2015 har jag publicerat sex stycken böcker – de finns att beställa överallt.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Best of hälsotips – här är entreprenörernas superknep

Är maximerad hälsa och framgångsrikt företagande synonymt? Det verkar så. Några av våra mest framgångsrika entreprenörer delar frikostigt med sig av sina bästa hälsotips för maximal hälsa. Detta blir ett riktigt specialavsnitt med våra bästa hälsotips från Ordinary People who do Badass Things.

Du får bland annat hälsotips från

 • Pingis Hadenius (Löwengrip Beauty etc) om grundstruktur för mat, träning och sömn
 • Maria Åkerbergs bästa hälsotips för att må bra och få fantastisk hud
 • David Ovsepian (Techbuddy) om morgonrutiner, meditation och dans
 • Erik Bergman (Catena Media) om sin drömdag med supersmoothies och smart sömn
 • Pernilla Ramslöv (Nox Consulting) om hur hon slutade oroa sig helt …och mycket mer.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling