Mårten Nyléns 4 steg till optimal hälsa

5 oktober, 2022

Super-PT:n, föreläsaren och Biggest Loser-coachen Mårten Nylén delar frikostigt med sig av sina viktigaste insikter för hur man skapar god hälsa.

Vi utgår från hans koncept Balansbordet och lär oss:

  • De smartaste sättet att få träningen att bli av
  • Vilka kostvanor som verkligen gör skillnad
  • Hur vi ska tänka kring sömn och återhämtning
  • Hur vi hanterar stressen och vilka verktyg som gör störst skillnad
  • Hur vi får till de goda förändringarna i livet
  • Och mycket mer.

Detta är ett avsnitt för dig som vill optimera din hälsa och kunna prestera mer – men också för dig som känner: nu är det dags att ta tag i livet! Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Mårten Nylén?

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert på Aftonbladet och i TV4. Han kallas Stjärnornas tränare och har coachat kändiseliten till toppform i mer än två decennier. Han har en milslång referenslista full av välkända namn: Will Smith, Wyclef Jean, Mabel, Joel Kinnaman, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över. Mårten är även stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Vad är det bästa du köpt inom ditt område – som kostar 1 000 kronor eller mindre?

– Svår fråga, men senaste köpet är ett par bra skor. Jag gillar att upptäcka nya platser och saker, och då är det skönt att ha bra skor.

Förutom dig – vad borde jag läsa, se, uppleva inom ditt område?

– Du borde gå på en föreläsning med mig! Jag föreläser väldigt mycket idag och vågar mig påstå att jag är väldigt bra på det. Annars min bok ”Resultat, Balans och lite Magi” eller varför inte ta det lite längre och haka på en riktigt grym träningsresa med mig och Retreafy.com

Vilka följer du inom din bransch?

– Jag är ständigt på jakt efter kunskap så allt som kan lära mig saker eller ge mig smarta idéer och nya insikter.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Lyssna också på: Så fångar du publikens intresse på 3 sekunder och får din röst hörd