Mirakellistor och 24-timmarsfeedback – så utmanar Telness-Martina hela telekombranschen

19 maj, 2022

Mirakellistor och 24-timmarsfeedback – så utmanar Telness-Martina hela telekombranschena

Hon utmanar hela telekombranschen – äntligen träffar vi Telness-grundaren Martina Klingvall. Och självklart snackar vi om Telness spännande resa och hur man bygger team och tar in kapital för att utmana gamla strukturer och förändra en hel bransch.

Martina Klingvall berättar också om…

  • Varför en mirakellista har förändrat hennes liv
  • Telness regel om feedback inom 24 timmar
  • Hur man bygger en produkt och kundservice i världsklass
  • Hur man hanterar alla som säger ”det går inte”
  • Do and don’t när det gäller att ta in kapital
  • Och mycket mer.

Detta är ett avsnitt dedikerat dig som älskar modiga entreprenörer som vågar utmana. Lyssna, för sjutton!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Vem är Martina Klingvall?

Martina är en tech-entreprenör som utmanar en traditionell telekombransch, som brinner för kundnöjdhet och företagskultur. Hon har på några få år startat Telness som är en mobiloperatör för företagare i Sverige, samt ett mjukvaruföretag Telness Tech som möjliggör för andra telekomspelare globalt att digitalisera sig in i framtiden.

Vilken är den bästa investeringen du har gjort?

– Mitt fantastiska team på Telness och Telness Tech. Investeringen i att lära känna varandra och bygga den företagskultur som vi har idag gör att det mesta är roligt och att vi alla vågar utmana oss själva betydligt mer då vi vet var vi har varandra!

Vilket är det bästa rådet du har fått?

– Det bästa rådet jag har fått är Välj vilka profeter du lyssnar på. Många har åsikter, men det är upp till dig själv att välja väg och vad du tror på i slutändan.

Vilka vanor har tagit dig dit du är idag?

– De vanorna som har tagit mig dit jag är idag är att våga testa och utmana. Dessutom att inte vara rädd för att misslyckas. 

Vilket citat försöker du leva efter?

– Det citatet som jag försöker leva efter är ”Om du tror att du är för liten för att göra skillnad, prova sova med en mygga i sovrummet”.

Vilka är de största trender du ser i framtiden?

– Det måste vara digitalisering och att kunden blir mer och mer i förarsätet. Detta när det gäller transparens men också self service. Sedan såklart globala produkter/bolag där landsgränserna suddas ut.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling