Så når du unga på nätet – med digitalexperten Johannes Gustavsson

13 januari, 2020

Johannes Gustavsson unga pa natet

Människor födda efter 2000 är uppfödda på nätet, och är uppkopplade i princip hela tiden. Vad innebär det för ditt företag?

Tillsammans med författaren, digitalexperten och årets unga makthavare Johannes Gustavsson lär vi känna den sociala generationen. Var finns de? Vilka sociala medier hänger de på? Vad sjutton är TikTok? Och hur får du dem att älska att jobba på ditt företag? Mmm, detta är viktiga frågor som du lär dig allt om i detta avsnittet.

I Business Hacks får du verktygen och strategierna som tar dig och ditt företag till nästa nivå, levererade av Sveriges absolut främsta experter. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson. 

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Business Hacks” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Ordinary People who do Badass Things” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.