Så blir du en klimatneutral företagare – med Katharina Paoli

17 november, 2021

Katharina Paoli

Tillsammans med klimatexperten Katharina Paoli går vi igenom de viktigaste principerna och tipsen för att göra ditt företag och företagande klimatsmart.

Du hajar – detta måste du lyssna på.

Katharina Paoli lär oss bland annat:

– Enkla saker som alla företag kan göra i vardagen för att bli mer klimatsmarta
– Vilka insatser som gör störst skillnad för ett vanligt företag
– Hur man kan bli mer lönsam genom att också vara klimatsmart
– Hur man kan använda hållbarhetsarbetet i sin marknadsföring
– Varför det är viktigt för medarbetarna att jobba i ett företag med en hållbar profil och hur man kommer dit
– och mycket mer förstås.

Gör skillnad – in och lyssna!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Katharina Paoli

Katharina beskriver sig själv som entreprenör, föreläsare och rådgivare inom hållbarhet och kommunikation, med en stor passion för hållbar affärsutveckling och hållbar livsstil. Hon är grundare och VD för flera organisationer och nätverk med hållbarhetsfokus som den gemensamma nämnaren, däribland kommunikationsbyrån Brunat PR&Event. Katharina är en erkänd föreläsare både i Sverige och internationellt. Hennes favoritämnen är smarta hållbara städer, hållbart företagande, beteendedesign och hur ny teknik kan forma vår framtid.

Katharina Paoli arbetar med beteendeförändring

Katharina är även beteendevetare och har grundat Nudgd som arbetar med beteendeutmaningar kopplat till hållbarhetsarbete. Nudging är en metod inom beteendevetenskapen. Katharina är en av Europas ledande experter på nudging för hållbarhet och hur man förändrar människors beteende i arbetet med Agenda 2030 och de globala hållbarhetsmålen.

Så får du människor att lyssna på dig

Kombinera gärna Katharina Paolis råd för att bli en klimatneutral företagare med Elaine Eksvärds kunskaper i hur du får människor att lyssna på dig!