Så byggde och sålde Pauline Grindvall e-handelssuccén My Perfect Day

28 maj, 2021

Pauline Grindvall My Perfect Day

Pauline Grindvall sålde precis sin e-handelssuccé My Perfect Day till Aller Media. Exklusivt för oss berättar Pauline om försäljningen och hur hon lyckades bygga upp My Perfect Day till en omsättning på 25 miljoner kronor med fin vinst.

Med Pauline Grindvall pratar vi också om:

– De viktigaste principerna för att lyckas med e-handel
– Paulines ledarskap och hur hon snabbt delegerade ansvar till sin bästa kompis
– Hur Pauline gick från att vara en hygglig företagare till en entreprenör som verkligen lyckades
– Hur man ska tänka när man ska sälja ett företag och hitta rätt köpeskilling och köpare

Intressant! Lyssna direkt här!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Om Pauline Grindvall

Så här stod det om Pauline Grindvall i ett utdrag från Hammarönytt den 23:e januari 2021:

”Pauline är hästtjejen från Åmål som gjort många dressyrtävlingar på hästryggen. När hon flyttade till Karlstad för universitetsstudier såldes dock hästen på grund av tidsbrist. Det skulle ta tolv år innan hon skaffade häst igen. Efter studierna startade Pauline sin yrkeskarriär som frilansande journalist vilket innefattade uppdrag främst för dagspress och reklambyråer.

2013 kände Pauline att hon var redo att göra något nytt, gärna inom e-handel. Inför sitt bröllop samma år letade hon dekorationer. Utbudet i Sverige lämnade mer att önska, så hon började leta utomlands. Vissa attiraljer beställde hon direkt från en fabrik i Kina.

Hyllan blev snart överfull så det lilla lagret fick ett eget rum. När det gjordes om till ett barnrum byggde de istället ett Attefallshus för ändamålet. Men det stannade inte där. Hyra av en lagerlokal på Gräsdalen blev nästa anhalt. Efter bara ett halvår hade hon växt ur även detta, så nu hyr hon tusen kvadrat på Gräsdalen för lager, kontor och showroom. Och har tio anställda.”

Mer om Pauline och My Perfect Day

Så här beskrivs My Perfect Day på den egna hemsidan:

”Det sitter i detaljerna. I alla fall om du frågar oss på My Perfect Day. Här i vår webshop hittar du dekorationer och detaljer för bröllop, kalas, baby shower, dop och alla andra festliga tillfällen! 

Vi älskar att inspirera och inspireras – därför har vi tagit fram vårt stora inspirationsarkiv där du hittar allt från pyssliga DIY-idéer och kalastips till nedladdningsbarachecklistor och budgetmallar inför bröllopet! 

Vår vision är att bli Nordens ledande butik inom dekorationer och tillbehör för fest, kalas och bröllop. Vi brinner för att ständigt hitta nya produkter som passar in i vårt sortiment och som kan göra din speciella dag till en perfekt dag! 

My Perfect Day – Let’s Make A Good Day Perfect!

Tips! Lyssna också på framgångstipsen från Sveriges främsta kvinnliga entreprenörer