Så fångar du publikens intresse på 3 sekunder och får din röst hörd

12 april, 2022

Alla behöver stå på scen ibland – vare sig det handlar om en presentation, en föreläsning eller roliga timmen med familjen. Just därför har vi spelat in ett magiskt avsnitt med gurun inom presentationsteknik Anna Bellman, som med enkla tips berättar hur du fångar publiken.

Anna Bellman hjälper dig i avsnittet med:

  • Hur blir du av med nervositet
  • Hur tar du fram ditt huvudbudskap
  • Hur du fångar publikens intresse på tre sekunder
  • De viktigaste råden inom presentationsteknik och storytelling

Och mycket mer. Vill du bli en av de där som alltid får sin röst hörd? Lyssna?

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Anna Bellman

Bakgrund

Anna har en bakgrund som programledare inom radio och TV, som marknads- och kommunikationsdirektör i både it- och fastighetsbranschen, och är grundare av en kommunikationsbyrå. Anna arbetar inom både privat och offentlig sektor och inom de flesta branscher. Anna har skrivit böckerna ”Släpp retoriken – fokusera på publiken” och ”Skapa engagemang digitalt – konsten att kommunicera på distans”.

Så får du människor att lyssna på dig

Kombinera gärna Anna Bellman råd om hur du fångar publikens intresse med Elaine Eksvärds kunskaper i hur du får människor att lyssna på dig!

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling