Så skapar du passiva inkomster – med Charlie Söderberg

26 november, 2020

Passiva inkomster med Charlie Söderberg

Vilka är de enklaste sätten att skapa passiva inkomster? Hur minskar jag de passiva utgifterna? Och hur bygger jag mitt företag så att det tjänar pengar när jag sover?

Alla dessa frågor får vi svar på när rikedomscoachen Charlie Söderberg gästar Business Hacks. Behöver vi säga så mycket mer än så? Nej, avsnittets titel talar för sig självt. Detta är ett avsnitt för dig som vill tjäna pengar när du sover.

(Ps. Lyssna också på vårt tidigare avsnitt med Charlie Söderberg där han hjälper dig att bli rik på ditt företag. Du hittar det här.)

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Charlie Söderberg

Charlie Söderberg är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan, SVT Plus och Tonårsbossen. Charlie har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv och är författare till böckerna ”Kulor, cash och kosing” och ”Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar”. För sitt föreläsande har Charlie bland annat mottagit priset Årets finansiella folkbildare.

Läs också: Charlie Söderberg: 4 steg som tar dig närmare målet

Charlie och ekonomi

Hittills har mer än 100 000 människor besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

Vad betyder rikedom för dig? Handlar det om pengar på banken, att kunna köpa en ny bil, åka på fler resor eller ha mer tid med nära och kära? Eller om något helt annat?

Oavsett vad kan Charlie Söderberg hjälpa dig att hitta din egen definition på rikedom, sätta upp målen och nå dem. Du får höra om forskningsbaserade ekonomiska modeller och konkreta sätt att lappa hålen där tid, pengar och energi rinner iväg.

Missa inte programledarduon Charlie Söderberg och Mathias Anderssons podd. ”Ekonomi på Riktigt med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt. Den sänds varje vecka och finns där poddar finns.