Supertillväxt, USA-lansering och vegansk hudvård – med Lovisa Hahn från Under Your Skin

25 september, 2023

Vi lovar, detta avsnitt är = WOW! Under Your Skins grundare Lovisa Hahn hänger med oss och vi har sällan blivit så peppade av ett samtal. Vi snackar allt från spiritualitet och meditation till supertillväxt, USA-lansering och förstås vegansk hudvård. Är du det minsta intresserad av att bygga fantastiska bolag och ett fantastiskt liv? Sluta läs direkt och lyssna.

Lovisa Hahn delar bland annat

– Hur KAP (Kundalini Activation Process) förändrat hennes liv
– Hur beslutet att använda Johannes Hansen som coach har gjort extrem skillnad
– Sina bästa råd till entreprenörer som vill växa snabbt och hållbart
– Hur hon fokuserar på holistisk hälsa, och hur du kan göra likadant
– Hur pandemin blev en ”blessing in disguise”
– Hur fokus avgör var du hamnar i livet

Läser du fortfarande? In och lyssna nu! Och njut…

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Mer om Lovisa Hahn från Under Your Skin

2016 startade Lovisa Under Your Skin tillsammans med sin mamma Christina. Där de första fyra åren var väldigt tuffa. När pandemin kom vände det och de senaste tre åren har Under Your Skin vuxit med många hundra procent.

– UYS startades från ett personligt problem – jag fick en hormonobalans och började ifrågasätta allt jag konsumerade, från mat, kläder till hudvård. Jag blev väldigt chockad när jag läste på om kemikalierna i mitt badrum och efter ett år av research och utveckling startade vi Under Your Skin, som nu är en av Sveriges snabbast växande e-handlare, 2023 öppnar vi vår första fysiska butik och kommer även hålla retreats med start i höst. 

Lovisa, vad skulle du vilja prata om, som du verkligen brinner för och går igång på?

– Jag brinner för att visa på att det går att bygga grön tillväxt och att prata om de utmaningar som finns kring det – greenwashing till exempel. Något annat som jag gärna pratar om och brinner för är KAP (något som inte många vet vad det är) och hur man kan skapa precis det livet man vill leva. 

Vilka är de största trender du ser i framtiden?

– Jag kan inte svara på denna frågan utan att nämna hållbarhet, även om det kanske är lite uttjatat. Konsumenter runt om i världen blir mer och mer medvetna, samtidigt är de också bekväma vilket betyder att företagen har en viktig uppgift i form av att ställa om och skapa smarta lösningar. Att våga ta ställning, inte producera onödiga produkter och vara transparent i alla led kommer vara viktigt för överlevnad i framtiden.

Samtidigt som stressen växer i samhället växer också behoven av att börja ta hand om hälsan och vårt inre liv på ett annat plan än vad vi tidigare gjort. Här tror jag också transparens är en tydlig trend – för allt från matindustrin, hälsokost och hälsoprofiler.