Ta dig ur ekorrhjulet som företagare – med Mats Billmark

25 mars, 2021

Mats Billmark Lär dig leva utanför ekorrhjulet

Hur tar jag mig ur ekorrhjulet som företagare? Hur får jag en härligare vardag med mindre stress och krav? Och hur undviker jag att gå in i väggen?

Det är bara tre av frågeställningarna när vi återigen hänger med författaren Mats Billmark i Business Hacks. Mats och Susan Billmarks böcker Lär dig Leva! och Lär dig leva nu! har blivit otroliga storsäljare och Mats är verkligen en fena på att dela tips som gör livet enklare att leva.

  • Därför går du in i väggen, och vägen tillbaka
  • Verktygen som skapar en mer stressfri vardag
  • Så lär du dig att leva ett meningsfullt liv utanför ekorrhjulet

Du hör själv, det är bara att rätta till lurarna och njuta!

* I avsnittet presenteras ett erbjudande från Fortum. Klicka här för att läsa mer om erbjudandet.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Ta dig ur ekorrhjulet – här är tre viktiga podcasts

Vi skriver mycket om drömlivet och att ta sig ur ekorrhjulet på Driva Eget. Här är fem podcasts vi verkligen rekommenderar för dig som också vill lämna ekorrhjulet.

Ta dig ur ekorrhjulet – så här gör du!

Har du hamnat i ekorrhjulet? Livet bara går utan att du har kontroll, och du ser dina drömmar försvinna vid horisonten. Här får du hjälp att skapa drömlivet istället.

Lyssna här: Ta dig ur ditt ekorrhjul– så här gör du!

Verktygen för en starkare vardag som företagare – med Johannes Hansen

Sveriges främste mentala rådgivare – Johannes Hansen – gästar Business Hacks och bjuder oss på de viktigaste verktygen för att skapa en starkare vardag som företagare.

Lyssna här: Verktygen för en starkare vardag som företagare – med Johannes Hansen

Så skapar du passiva inkomster – med Charlie Söderberg

Vilka är de enklaste sätten att skapa passiva inkomster? Hur minskar jag de passiva utgifterna? Och hur bygger jag mitt företag så att det tjänar pengar när jag sover?

Alla dessa frågor får vi svar på när rikedomscoachen Charlie Söderberg gästar Business Hacks. Behöver vi säga så mycket mer än så? Nej, avsnittets titel talar för sig självt. Detta är ett avsnitt för dig som vill tjäna pengar när du sover och ta dig ur ekorrhjulet.

Lyssna här: Så skapar du passiva inkomster – med Charlie Söderberg