Tripplad omsättning och galna upptåg – möt multientreprenören Marwin Gordon

12 juli, 2022

Tripplad omsättning och galna upptåg – möt multientreprenören Marwin Gordon

Visst älskar vi människor som går sin egen väg? Marwin Gordon är just den typen, och med sina tre bolag Weard, Unisale och Isme Icons skapa han verkligen avtryck i Entreprenörssverige just nu.

Med Marwin Gordon blir det inte ordinary, bara badass. Vi pratar bland annat om:

 • Varför fester är så viktiga
 • Hur man lyckas med micro influencers
 • Hur en riktig bra entreprenörsdag ser ut
 • Hur man bygger brand som kunderna älskar
 • Hur man tripplar omsättningen
 • Vad som skiljer framgångsrika människor från andra
  Och mycket mer.

Luta dig tillbaka och njut av ett magiskt samtal med Marwin Gordon.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Vem är Marwin Gordon?

Marwin är grundare och ägare för Unisale – som är en arbetsplats för drivna gymnasieelever. De utbildar ungdomar inom försäljning med hjälp av gamefication. Unisale jobbar med direktförsäljning (dörrförsäljning) i Stockholm, Göteborg och Malmö. De kallar det själva för en pop up-store at your house och är en av de snabbast organiskt växande företagen i Sverige.

Marwin samarbetar med premiumvarumärken som vill nå ut med sin produkt till en bred intressant målgrupp. Det var på den banan som de startade Weard, som är det andra företaget som han också driver och är mest operativ i just nu. Weard är ett varumärke som säljer underkläder och basplagg tillverkade av bambu.

Privat bor Marwin i Nacka strand med sambo och en son på snart 4 månader. Han berättar att han tycker om livets goda tillsammans med familj och vänner och att han sällan tackar nej till saker.

Vilken är den bästa investering du gjort?

– Alla återinvesteringar i Unisale och Weard. Vi hade kunnat göra högre vinster, men har istället utnyttjat den ekonomiska friheten i att kunna testa oss fram och därmed växt snabbare.

Vilket citat/motto försöker du leva efter?

– Hangout with people who force you to level up.

Vilka vanor har tagit dig till dit du är idag?

– Jag skulle säga att det är att jag har vågat gå en annan väg än alla andra. Sedan också att jag har kul varje dag och att inte nöjer mig med med good enough. Jag skulle också säga att det är för att jag vågar ha konflikter och att jag alltid strävar efter utveckling. Det är verkligen att jobba hårt som gäller – det finns inga genvägar.

Vad är du nyfiken på nu?

– Just nu är jag nyfiken på många saker! Men för att lyfta några så skulle jag säga livspusslet, balans, personlig utveckling och mentalt välmående. Sedan är jag också väldigt nyfiken på Aston såklart – min nyfödde son. Andra människor som jag inte delar samma åsikt som mig intresserar också.

Vilket är det bästa råd du någonsin fått?

– Jag har fått flera bra råd under åren som jag skulle vilja lyfta:

 • Ett mål utan en plan är bara en dröm.
 • Sätt mål, tidsbestäm dom.
 • Följ upp.
 • Uppdatera varje kvartal eller halvår. 
 • Ta reda på ditt why.
 • Ingenting kommer förändras om inte du ändrar på något.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling