Sorgen fick henne att våga satsa på sin dröm

2019-12-11
21 minuters läsning

Största sorgen fick Ulrika Slottner att våga satsa på sin dröm. Nu basar tidigare IT-konsulten för tre förlag och ger ut närmare två hundra böcker om året.

Det har nyss varit bokmässa. Idus förlag hade en förhållandevis stor monter på 18 kvadratmeter. Jättestor om man jämför med första året, då man fick hålla sig till en de pyttesmå budgetytorna.

Storleken spelar roll på flera sätt. Den beskriver ganska väl Ulrika Slottners företagsresa. Montern är stor för att förlaget vuxit snabbt. Men det finns ytterligare ett skäl:

– Vi vill att alla författare ska få möjlighet att vara med på bokmässan. Många drömmer om det, säger Ulrika och nämner att de hade ett hundratal författare på plats.

LÄS OCKSÅ: Så får du din bok utgiven på förlag

Ulrika ömmar för sina författare och för henne måste hjärtat vara med i allt hon gör. Det var också i hjärtat allt startade 2002. Ulrika var gravid med dottern Josefin när allt ra

Bli medlem i Driva Eget Premium

Hej kompis! Nu har du läst de kostnadsfria artiklar vi bjuder på. För att använda Driva Eget fullt ut behöver du logga in eller bli premiummedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto