Så aktiverar du din prenumeration (Akademikerförbundet)

Som företagarmedlem i Akademikerförbundet ingår Founders & Friends & Driva Eget i ditt medlemskap. Bli en del av Founders & Friends och få all inspiration, kunskap och nätverk du behöver för att lyckas med företaget. Och livet. Här kan du läsa mer om allt som ingår.

Vad ingår i medlemsskapet?

– Tillgång till all journalistik på Driva Eget en av Sveriges främsta kanaler för målgruppen samlat i ett medlemskap (värde 199 kr/mån)
– Tillgång till avtal och mallar (värde 80.000 kr)
– Speciellt utvalda förmåner – som kan spara 1 000-tals kronor för medlemmarna
– Möjlighet att skriva egna expertartiklar som läses av andra medlemmar och sprids på nätet, där bästa artiklarna kan publiceras på Driva Eget och Mitt Företag. Ett perfekt sätt att nå ut med sin expertis.
– Nätverkande – både digitalt via grupper och chatt-funktion men också genom digitala event som vi skapar för målgruppen.*
– Seminarier och event som hjälper medlemmarna att skapa framtidens företag, och utveckla både sig själva och företaget.

*Vissa seminarie och event kommer att vara avgiftsbelagda, men de flesta ingår för medlemmarna. Antalet event eller seminarier som anordnas garanteras inte.

Hur aktiverar jag mitt konto?

Steg 1
Gå in på denna sida Bli medlem
Steg 2
Fyll i din e-postadress
Steg 3
Välj månadsvis betalning (OBS! I nästa steg lägger du in kampanjkoden som gör att det inte kostar dig något)
Steg 4
Använd Akademikerförbundets kampanjkoden AKAD2021. Då blir ditt medlemsskap helt kostnadsfritt så länge du är medlem i Akademikerförbundet.
Steg 5
Fyll i ditt kreditkort. OBS! Det kommer INTE att dras något från ditt konto men krävs för att starta konto.

Behöver du hjälp?
Har du frågor eller behöver hjälp att aktivera ditt konto? Tveka inte att mejla till team@foundersfriends.se så får du hjälp.