Kontakta Driva Eget

Vill du komma i kontakt med oss? Se här nedan vem du ska vända dig till så går det fortare. Välkommen att kontakta Driva Eget.

Kundservice

Har du frågor om prenumerationer, medlemskap eller liknande?
Mejla support@driva-eget.se
Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor som rör ditt företag eller andra frågor inom företagande. Ett tips är att söka på sajten för att hitta artiklar och guider som hjälper dig inom respektive område.

Kontakta Driva Eget

Redaktionella tips mejlas till red@driva-eget.se – vi har tyvärr inte möjlighet att svara på alla mejl men läser alla tips som kommer in och väljer dem som passar in just för tillfället.

Ansvarig utgivare:
Gustaf Oscarson

Annons- & partneransvarig:
Sebastian Tibbling, 070-855 17 22, sebastian@wearebusiness.se

Premiumansvarig
Sebastian Tibbling, 070-855 17 22, sebastian@wearebusiness.se

Annonsavdelning
Richard Ahlman, 070-855 28 21, richard@adviser.se

Välkommen att annonsera i våra medier!

Medlem i Sveriges Tidskrifter.

Frågor kring fakturaskojare och blufföretag

Läs här vår guide till hur du undviker att luras, och vår guide till hur du gör om du har drabbats. Gilla även vår Facebooksida Stoppa fakturaskojarna så får du direkt varningar om nya skojarbolag. För att komma i kontakt med Driva Egets fakturaskojarexpert Anders Nyman, besök hans sida Knyt.se där du hittar kontaktuppgifter.

Policy för datahantering, integritet och cookies

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Den 25:e maj 2018 börjar lagen GDPR att gälla. Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter i vår policy, som du kan läsa här