Så konverterer du din prenumeration (Naturvetarna)

Som företagarmedlem i Naturvetarna ingår tidningen Driva Eget i ditt medlemskap. När Driva Eget blir en helt digital tidning behöver du konvertera din prenumeration till ett digital premiummedlemskap. Du använder din specialkod här nedan för att få tillgång till din digitala prenumeration (som fortsatt är kostnadsfri för dig som medlem, ordinarie pris är 99 kr per månad).

Hur går jag från fysisk tidning till digital prenumeration?

Gå in på driva-eget.se/medlem. Välj paketet “Digital” och använd Naturvetarnas specialkod NAVE2019. Då blir ditt premiummedlemskap helt kostnadsfritt så länge du är medlem i Naturvetarna. Tryck på ”Rabattkod?” och ange din kod där.

Är den digitala prenumerationen lika bra som den fysiska tidningen?

Du får mer värde än någonsin tidigare! Allt som ingår i din digitala prenumeration ser du på driva-eget.se/medlem. Passa på att utnyttja alla verktyg och funktioner som verkligen underlättar vardagen för dig som driver företag. Har du några frågor eller funderingar kring ditt medlemskap i Naturvetarna, är du välkommen att kontakta oss på foretagare@naturvetarna.se. Om du behöver support för att konvertera ditt medlemskap, mailar du på support@driva-eget.se.