säga upp sig och starta eget företag

Våga starta eget eller fortsätta vara anställd?

Gustaf Oscarson

Publicerades: 20 maj, 2022

Våga säga upp sig och satsa på sin dröm – eller fortsätta vara anställd? I nya avsnittet av StartUp-resan berättar SmakShare-Stina om när hon tog det stora steget, och varför det var så svårt! Dessutom får vi veta hur livet förändrats sedan hon startade eget, och hur det egentligen gått för SmakShare under första halvåret. Se avsnittet direkt här!

I slutet av avsnittet ger också Annika på SH Pension svar på frågor för hur du kan maximera pensionen som företagare och hur du kan tänka kring anställda. På https://www.shpension.se/ kan du själv räkna ut hur mycket pension du kan få, och dessutom boka en kostnadsfri rådgivning för dig och ditt företag (som hjälper till att skapa rätt upplägg just för er).

Ps. Här kan du ladda ned receptappen SmakShareAppStore och GooglePlay

Vad får du se i avsnittet om att säga upp sig för att starta eget?

  • Vad som är de största utmaningarna med att säga upp sig för att starta eget
  • Hur man vågar starta eget
  • Vilken olycksfall- och sjukförsäkring man kan välja som företagare

Tips! Prenumerera på StartUp-resan här – helt kostnadsfritt på YouTube

Hur följer jag StartUp-resan på bästa sätt?

Förutom att följa entreprenören Stina från idé till succé får även du som tittar våra bästa tips kring hur du bygger ett framgångsrikt företag.

  • Hur gör man för att starta eget? Registrering, affärsidé och affärsmodell.
  • Hur får man kunder och når ut digitalt?
  • Hur tjänar man pengar?
  • Hur finansierar man företaget?
    och mycket mer…

Och självklart får du också se baksidorna av företagandet. Se trailern för StartUp-resan här. StartUp-resan passar dig som ska starta eget, redan driver ett företag eller bara älskar att följa en entreprenörsresa. I varje avsnitt får vi följa när entreprenören tacklar ett typiskt entreprenörsproblem – allt i från att hitta kapital till att marknadsföra via sociala medier.

Psst! Glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen – så får du följa StartUp-resan innan alla andra! Får du vill väl inte missa alla genvägar till ett framgångsrikt företag?

StartUp-resan – följ entreprenören Stina från idé till succé under 365 dagar

I StartUp-resan följer vi entreprenören Stina som ska bygga ett framgångsrikt företag på 365 dagar. Serien följer företaget genom alla faser, utmaningar och kriser. Ska Stina lyckas bygga ett riktigt bolag som tjänar pengar och gör skillnad på bara ett år?

Se trailern här! Och glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen för att få tillgång till alla avsnitt. Som tittare får du massor med tips, verktyg och hacks så att även du ska kunna bygga ett framgångsrikt företag och starta eget snabbare.

vismaspcs.se/startup hittar du en kostnadsfri starta eget-guide.

StartUp-resan är skapad av Driva Eget i samarbete med