StartUp-resan Trailer

Nya serien StartUp-resan – se trailern före alla andra här

Gustaf Oscarson

Publicerades: 17 november, 2021

Under 365 dagar följer StartUp-resan entreprenören Stina från start till riktigt företag – från idé till succé! Ska hon lyckas? Här kan du se trailern för serien och prenumerera på kanalen för att inte missa något avsnitt.

StartUp-resan följer Stina och företaget genom alla faser, utmaningar och problem. Ska Stina lyckas bygga ett riktigt bolag som tjänar pengar och gör skillnad? Prenumerera på serien här – helt kostnadsfritt på YouTube

Se trailern för StartUp-resan här

StartUp-resan gör dig till en bättre entreprenör

Med våra erfarenheter från 12 år med Driva Eget, tillsammans med några av Sveriges främsta experter, tar vi fram ”best practice” för en entreprenörsresa i StartUp-resan. Och du kan haka på och lära dig samtidigt.

  • Hur gör vi för att starta eget? Registrering, affärsidé och affärsmodell.
  • Hur får vi kunder och når ut digitalt?
  • Hur ska vi tjäna pengar?
  • Hur finansierar vi företaget?
    och mycket mer…

Kommer det att vara en lugn seglats till framgång? Självklart inte. Och det är hela poängen, Samtidigt som vi visar genvägarna och verktygen för att bygga ett framgångsrikt företag, visar vi också baksidorna, utmaningarna och kriserna. Företagarlivet på riktigt!

Äntligen är det dags för StartUp-resan!

Vad kan du förvänta dig av serien?

StartUp-resan passar dig som ska starta eget, redan driver ett företag eller bara älskar att följa en entreprenörsresa. I varje avsnitt får vi följa när entreprenören tacklar ett typiskt entreprenörsproblem – allt i från att hitta kapital till att marknadsföra via sociala medier.

Och som alltid i våra kanaler – du får konkreta verktyg och hacks som du kan använda direkt i ditt företag.

  • Våra bästa verktyg, hacks och tips för att du också ska lyckas med ditt företag
  • Följ entreprenören Stina i med- och motgång – och lär dig att undvika alla klassiska entreprenörsmisstag
  • Bli inspirerad att ta dig själv och ditt företag till nästa nivå!

Psst! Glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen – så får du alla avsnitt innan alla andra! Får du vill väl inte missa alla genvägar till ett framgångsrikt företag?