<![CDATA[]]>

Max och Mia inspirerade i Göteborg

Anders Andersson

Publicerades: 3 december, 2010

Max och Mia låter som ett komikerpar, och de var som ett sådant på Driva Egets After Work i Göteborg. Mitt i alla skratt fick Mia Törnblom alla att få ökat självförtroende, och Max Söderpalms råd kan du läsa här.

Mia Törnblom gav publiken på Ica Focus i Göteborg så mycket av henne energi att hon till och med gav svar på sista publikfrågan – hur får man bättre sex?

Det var kö för att köpa hennes bok (på bilden med kunden Maria Willfox) innan försäljningscoachen, författaren och Driv Eget-bloggaren Max Söderpalm med drastiska exempel sammanfattade sin säljinspiration i fyra konkreta råd:

  1. Starta arbetsdagen med att sälja. Lyckas du går resten av arbetsdagen som en dans.
  2. Gör direkt verklighet av vad du sagt att du ska göra. Gör du det inte känner du dig misslyckad.
  3. Se till så att du läser mycket och på andra sätt bli inspirerad av idéer. Och omsätt direkt dina idéer i konkret handling.
  4. Öka dina aktiviteter hela tiden. Ta litet fler kundkontakter dag för dag och du ökar ditt säljresultat.

”Matpredikanten” Anders Arnell berättade hur mat kan bli en del av småföretagarens affärer. Han ”predikar” om nyttig och enkel mat och bjöd på en välsmakande soppa.

I pauserna bjöds Driva Eget-läsarna på gratis massage av Ugglapraktikens massörer.

Anders Andersson deltog också – och fick på vägen hem ett smakprov på hur man inte ska sköta den kundvård som han och de andra talade om på eventet (läs om det här).

Max Söderpalms råd går ut på att en säljare alltid måste engagera sig stenhårt i sina kunder. När han här säljer sina böcker efteråt ser det ut som om han inte följer sina egna råd. Men skenet bedrar…