Julklapp till företagare

Vår julklapp till dig som driver företag – få den här!

Gustaf Oscarson

Publicerades: 15 december, 2021
Foto av: Adobe Stock

Du är värd en riktigt fin julklapp för allt ditt slit som företagare under 2021. Och vi på Driva Eget vill ge dig just det – en julklapp till dig själv, som tar både dig och ditt företag till nästa nivå. Spana in den här!

Vilken är den bästa julklappen till oss som driver företag? Om vi på Driva Eget får välja (och det får vi ju!) är det något som…

  • Levlar oss själva och våra företag till nästa nivå
  • Låter oss hänga med härliga människor som ger oss energi
  • Hjälper oss att tjäna mer pengar och få fler kunder

Det var just därför vi lanserade vårt medlemskap Founders & Friends – där vi vill ge dig allt du behöver för att levla livet och företaget (just nu har vi runt 1 000 härliga medlemmar). Medlemskapet innehåller värden på närmare 100 000 kronor. Och för att ge dig den allra bästa starten på 2022 är vår julklapp till dig – 50 % rabatt! Det kallar vi en bra start på det nya året!

Vårt julklappserbjudande gäller till klockan 23.59 på julafton. Och du vet att sista veckan blir julstökig, så lika bra att passa på direkt om du vill hänga med i vårt gäng.

Så här får du del av din julklapp från oss

Steg 1 – Gå in på sidan Bli medlem i Founders & Friends

Steg 2 – Fyll i din e-postadress.

Steg 3 – Välj månadsvis eller årsvis betalning. Du får antingen 50 % rabatt på din första månad (ord pris 199 kr/mån) eller väljer att bli årsmedlem direkt med halva priset på hela första året (ännu bättre deal). (OBS! I nästa steg lägger du in julklappskoden)

Steg 4 – Lägg in kampanjkoden JULKLAPP för att aktivera julklappsdealen.

Steg 5 – Fyll i betaluppgifter (säker betalning via Stripe) och vips är du med i gänget!

Vad ingår i Founders & Friends?

Tillgång till allt låst innehåll på Driva-Eget.se, en av Sveriges största företagarsajter med 1 000-tals expertguider, kalkyler och Premium-innehåll (värde 199 kr/mån).

Tillgång till avtal och mallar (värde runt 80 000 kr)

Speciellt utvalda förmåner – som kan spara 1 000-tals kronor för dig som medlem.

Kostnadsfritt ID-Skydd för upp till tre personer i företaget (värde 207 kr/mån)

Möjlighet att skriva egna expertartiklar som läses av andra medlemmar och sprids på nätet, och där bästa artiklarna kan publiceras på Driva Eget. Ett perfekt sätt att nå ut med sin expertis.

Nya vänner och affärskontakter – både digitalt via grupper och chatt-funktion – men också genom digitala event med våra främsta experter.

Ps. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Årsvisa medlemskap kan sägas upp en gång per år.