Bygga team

Så bygger du ett framgångsrikt team i ditt företag

Gustaf Oscarson

Uppdaterades: 2 juni, 2020
Publicerades: 22 juni, 2020
Foto av: AdobeStock

Det räcker inte att du presterar för att ditt företag ska växa. Ditt team måste också prestera, och det är inte alltid lätt. Här har vi samlat våra bästa guider om hur du bygger ett framgångsrikt team.

6 steg – så bygger du starka team

Annika R Malmberg är både en gudabenådad talare men också expert på hur vi människor fungerar i grupp och hur vi bäst organiserar oss för att företaget ska lyckas. Här är hennes fem framgångstips.

Läs här: 6 steg – så bygger du starka team

Därför borde nöjd personal göra dig sömnlös

Nöjda medarbetare gör företagsledare nöjda. Men det borde snarare fungera som en varningsklocka, menar föreläsaren Svante Randlert. Här berättar han varför.

Läs här: Därför borde nöjd personal göra dig sömnlös

Så får du människor att älska att jobba med dig

Visste du att 36 % av anställda skulle ge upp 40 000 kronor av sin årslön för att bli lyckligare på jobbet? Här får du veta hur ditt företag kan bli mer framgångsrikt, genom att förstå vad som krävs för att medarbetarna ska prestera.

Läs här: Så får du människor att älska att jobba med dig

Så bygger du framgångsrika team i snabbväxande företag

Växande företag skapas genom en tydlig kultur där medarbetaren vet exakt vad som förväntas, och där varje individ ser möjligheten att växa. Här kommer Draknäste-draken Richard Båges viktigaste råd om hur du bygger team.

Läs här: Så bygger du framgångsrika team i snabbväxande företag

Så skapar du ditt eget Dream Team (vilka saknar du?)

För att nå högsta nivån i ditt företagande behöver du ett Dream Team av människor som hjälper dig dit. I den här guiden tittar vi närmare på de åtta viktigaste persontyperna du behöver ha i ditt framgångsteam. Vilka har du?

Läs här: Så skapar du ditt eget Dream Team (vilka saknar du?)

Kjell Enhagers tips: 4 steg till ökad motivation i ditt företag

Hur många upplever ”julaftonstämning” när de går till jobbet? Gör du? Det kanske inte går, men om det gick att skapa en bråkdel av den känslan eller motivationen, vad hade det varit värt för dig, och för alla i företaget? Här får du de absolut viktigaste motivationstipsen från superföreläsaren Kjell Enhager.

Läs här: Kjell Enhagers tips: 4 steg till ökad motivation i ditt företag

Frågan Zuckerberg ställer innan han anställer till Facebook

Ingen har undgått Mark Zuckerbergs framgång som grundare och VD för Facebook. När det gäller rekrytering och medarbetare har Zuckerberg en viktigt princip som enligt honom aldrig har lett fel. Här avslöjar han hur han sina bästa rekryteringstips och hur du lockar rätt medarbetare till ditt företag.

Läs här: Frågan Zuckerberg ställer innan han anställer till Facebook

Så skapar du supereffektiva team med Annika R Malmberg

Nästan alla entreprenörer pratar om vikten av ett starka team. Men hur skapar man det? Och vad gör man om något gnisslar och man faktiskt måste ta det där tuffa samtalet med en medarbetare? Annika R Malmberg vet. Här berättar hon hur.

Annika R Malmberg är en väldigt uppskattad föreläsare och kallar sig själv för framgångsexpert. Framgångar bygger på relationer till både kunder och till det egna teamet. I det här poddavsnittet delar hon med sig av sina bästa tips för att även du ska lyckas.

Lyssna här: Så skapar du supereffektiva team med Annika R Malmberg