<![CDATA[]]>

Lönsam lärdom med Driva Eget

Camilla Björkman

Publicerades: 4 november, 2013

Få en rivstart i firman med våra webbkurser om försäljning, PR, bokföring, ekonomi och om att starta eget. Du kan gå dem från din dator, surfplatta eller mobil.

Driva Egets webbkurser är specifikt framtagna för småföretagare, och hålls av erfarna kursledare inom respektive ämne. Du kan gå dem var du vill – från soffan, i hängmattan eller vid skrivbordet – det enda du behöver är en dator, mobil eller surfplatta och en internetuppkoppling.

Sälj dig själv och våga ta betalt!
Säljcoachen, författaren och föreläsaren Ulla-Lisa Thordén guidar dig till mer försäljning i denna matnyttiga och roliga säljkurs! Den riktar sig både till den säljskygge som behöver grunderna som till den säljvane som vill uppdatera sig. Lär dig rätt attityd till det nödvändiga säljarbetet, säljprocessens olika steg, vikten av att sätta mål, vässa ditt erbjudande, utveckla ditt kroppsspråk, hitta önskekunder, boka möten, träffa kunder, prissättning och förhandling – och mycket mer.

PR för småföretagare – grundkurs
Använd PR som gratis marknadsföring för ditt företag. I den här kursen lär Anna Fagerström, PR-rådgivare med företaget PR-kiosken och med många års erfarenhet som journalist på Expressen och TV4, dig allt du behöver veta för att komma med i medierna och ta fram en egen PR-strategi. Lär dig hitta en vinkel och en krok, förstå vad journalisterna vill ha och hitta genvägar till publicering – på ett kul och enkelt sätt!

Bokföring – lättare än du tror
Här är kursen för dig som tycker att debet och kredit låter krångligt. Läraren och civilekonomen Peter Reivall på Saldosystem använder en ny enkel pedagogisk metod för att lära dig hantera alla bokföringsprogram och förstå vad du gör. Videofilmer och texter lotsar dig igenom bokföringens grunder, kontohantering, momshantering och databokföring – till nytta och glädje för dig själv och för att uppfylla myndigheternas krav på korrekt bokföring.

Ta grepp om företagets ekonomi
Driva Egets Anders Andersson har 30 års erfarenhet av att lära svenska folket om ekonomi. I den här webbkursen samlar han sina bästa råd för företagare för hur du sätter dig in i företagets ekonomi, förbättrar den och får pengarna att växa.

Från idé till färdigt företag
I den här webbkursen ger Camilla Björkman på Driva Eget dig en språngbräda för att komma igång med ditt företag. Steg för steg vässar hon din affärsidé, hjälper dig att skriva en affärsplan på ett roligt sätt, lägger grunden till en webbsida och guidar i hur du registrerar företaget.

Se alla kurser här.