<![CDATA[]]>

Gå våra webbkurser – just nu för halva priset

Redaktionen

Publicerades: 19 december, 2014

Ge dig själv eller en driven person du känner en inspirerande och utvecklande julklapp! Just får du Driva Egets kurser för halva priset i vår vinterkampanj – läs mer här!

Kickstarta företaget och få inspiration och utveckla ditt företag med en kurs! Ange koden kickstart2016 innan det är dags att betala så får du kursen för halva priset.

Kurserna är avdragsgilla om du kan använda dem som fortbildning i ditt företag.

Här är våra kurser:

Från idé till färdigt företag

webbkurs_fran_ide_till_fardigt_foretag_170x109Driva Egets Camilla Björkman ger dig i den här webbkursen en rejäl språngbräda till att komma igång med ditt företag.

– I den här kursen har jag samlat allt jag själv skulle ha velat ha när jag startade mitt första företag. Jag hoppas att du får både en rejäl dos inspiration, ett gäng konkreta råd och steg-för-steg-guidning i hur du snabbt kan komma igång med företaget, säger Camilla Björkman.

beställ_knapp

Bokföring lättare än du tror

webbkurs_grundkurs_bokforing_170x102

Kursen för dig som tycker att debet och kredit låter krångligt. Civilekonomen Peter Reivall på Saldosystem använder en ny enkel pedagogisk metod för att lära dig bokföring.

– Kursen är till nytta och glädje för dig själv och för att uppfylla myndigheternas krav på korrekt bokföring, säger han

beställ_knapp

 

Bästa greppet om företagets ekonomi

webbkurs_fa_grepp_om_firmans_ekonomi_170x114

Driva Egets Anders Andersson har 30 års erfarenhet av att lära svenska folket om ekonomi. I den här webbkursen samlar han sina bästa råd för företagare.

– I den här webbkursen har jag kokat ner mina bästa råd och gjort dem så enkla och roliga som möjligt. Alla kan jobba för att få en bättre ekonomi i sitt företag och mer pengar över, säger Anders Andersson.

beställ_knapp

 

Sälj mer och våga ta betalt

webbkurs_salj_dig_sjalv_170x100

Säljcoachen, författaren och föreläsaren Ulla-Lisa Thordén guidar dig till mer försäljning i denna matnyttiga och roliga säljkurs!

– Den handlar om hur du hittar kunder, bokar möten och förhandlar om rätt pris – plus en hel del praktiska tips, säger Ulla-Lisa Thordén.

beställ_knapp

 

PR för småföretagare – grundkurs

webbkurs_sa_kommer_du_med_i_medierna_170x109Anna Fagerström, PR-rådgivare med företaget PR-kiosken och med många års erfarenhet som journalist på Expressen och TV4, dig allt du behöver veta för att komma med i medierna.

– Hela idén är att skapa en win-win-situation, så att företagare får PR, samtidigt som journalisten får värdefullt innehåll. Företagare i hela Sverige sitter på massor av attraktiva kunskaper och ”storys” som skulle passa perfekt i medier – ofta utan att ens veta om det, säger Anna Fagerström.

beställ_knapp

 

Bygg ditt varumärke själv
– med Pia Anderson

bygg ditt varumärke

Allt du gör bygger ditt varumärke, tänk till så kommer kunderna till dig istället för att du ska jaga dem. Lär dig hur i våra nya webbkurser.

Kursledare Pia Anderson är varumärkeskatalysator och författare till ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig”.
– Vill du hitta ditt unika säljande budskap så att du blir vald före alla andra kommer den här webbkursen att hjälpa dig, säger hon.

Delkurser för att bygga ditt varumärke:

 • Företagets vision – din dröm. Sätt din unika position på marknaden. Läs mer och beställ kursen här:
  beställ_knapp
 • Så hittar du fler lönsamma kunder och siktar på rätt kunder för just dig:
  beställ_knapp
 • Affärsidén – ditt unika budskap. Här får du hjälp med att hitta din unika position och säljande budskap:
  beställ_knapp
 • Eller välj att gå hela kursen Bygg ditt varumärke själv med 5V som går in på fem delar: Visionen, Vad är det du erbjuder, till Vem, Varför ska de välja ditt företag samt företagets Värderingar. :
  beställ_knapp

  

Vad är en webbkurs?
En webbkurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst  det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material, tester och övningar. Du kan också göra egna anteckningar. Kurserna motsvarar en hel- eller halvdag beroende på hur aktiv du är.

Hur fungerar det att köpa en webbkurs?
Klicka på länken ovan eller nedan och sedan på den kurs som du vill gå. Du kommer då till en betalsida. Där kan du välja att betala med faktura, kort eller Klarna Konto. Efter att du har beställt kursen får du inloggningsuppgifter skickade till dig via mejl. Kursen är sedan tillgänglig i sex månader.

HÄR kommer du till vår kurssida och kan köra igång. Varmt välkommen!