<![CDATA[]]>

Sista chansen! Kom på vårens stora event Driva Eget-dagen!

Camilla Björkman

Uppdaterades: 2 april, 2019
Publicerades: 13 april, 2015

Sista chansen att köpa biljett till Driva Eget-dagen den 26 maj på Rival i Stockholm! Talare är bland annat äventyraren Renata Chlumska. Boka din plats nu.

Vår senaste Driva Eget-dag i Stockholm tyckte 100 procent (ja, det är sant!) var bra eller väldigt bra i utvärderingen efteråt. Humöret var på topp för de nästan 600 företagarna och blivande företagarna som fick lönsamma råd, givande inspiration och nätverkade med varandra under en halvdag på Rival i Stockholm.

Driva Eget och DN upprepar nu succén – med bland annat dessa inspirerande föreläsare här nedan. Missa inte vår nya Driva Eget-dag.

Anmäl dig här!

Renata Chlumska: ”Bestig ditt eget Mount Everest”
Äventyraren och bergsbestigaren Renata Chlumska var första svenskan att bestiga Mount Everest. Här inspirerar hon dig att tro på dig själv, sätta upp mål och våga uppfylla dina företagardrömmar.

Läs vår intervju med Renata ”Att driva företag är som att bestiga Mount Everest”

Kadim Akca: ”Vänd motgång till framgång”
Författaren till boken Tänk som en turk – om du vill lyckas i Sverige, jobbade som städare när han kom till Sverige men driver nu en mångmiljonkoncern i renhållningsbranschen och visar här hur du gör för att lyckas.

Läs mer om Kadims berättelse här: Kadim gick från städare till mångmiljonär

Helén Andersson: Lär av min företagarresa”
Serieentreprenören som blev hela Sveriges ”kycklingmamma” på 1990-talet driver idag Singel i Sverige, och fängslar dig här med sin historia.

Läs mer om Helén här: Supernetreprnören: Så kommer du tillbaka efter en smäll

Björn Lundén: ”Ta bättre betalt!”
Författaren, företagaren och prissättningsexperten som kan hjälpa dig att både öka vinsten och förbättra företagets administration. Här lär han dig konsten att sätta rätt pris och ta bättre betalt. 

Läs några av Björns tips här: 5 tips – Så ser du över din prissättning

Entréavgift: För dig som är prenumerant på Driva Eget eller har DN-kort kostar det bara 295 kr ex moms. Normalpris: 395 kr ex moms.

Tid: tisdag 26 maj, kl 13.00–17.00, med nätverkande från kl 12.00.

Plats: Hotel Rival, Mariatorget, Stockholm.

Eventuella frågor: Kontakta Markus Johansson, DN, tel 070-770 94 98.

ANMÄL DIG HÄR.

Huvudsponsor:

telia

Delsponsor:

Svea_ekonomi_logo_hemsida