Här är Sveriges Supergaseller 2021 – här är hela listan

Josefin Wallin

Publicerades: 2 december, 2021
Foto av: Adobe Stock

Vilka är Sveriges mest snabbväxande företag 2021? Här hittar du hela listan på de företag som utsetts till Supergaseller 2021 – och de som kammat hem en prisplats under årets Gasellfinal.

I år är det för 22:e gången i ordningen som Gasellerna koras av Dagens Industri. Hela 657 stycken bolag som alla ökat sin omsättning med mer ä 100 %. En förnäm utmärkelse över Sveriges mest snabbväxande bolag. Under Gasellfinalen i Blå hallen i Stockholm avslöjade man också årets Supergasell, som inte bara blev prisbelönt, utan dubbelt prisbelönt. Årets Supergasell blev Digitaltolk, som ökat sin omsättning med rekordhöga 2800 %. De tog också hem utmärkelsen årets Framtidsgasell.

Bolagen som prisades under Gasellfinalen

  • Årets Supergasell 2021: Digitaltolk
  • Årets kvinnliga Gasell: Pernilla Nyrensten, Revolutionrace.
  • Årets Framtidsgasell: Digitaltolk
  • Årets Impactgasell: Swedish Hydro Solutions

Supergaseller 2021

Med 750 inbjudna gäster gick Gasellfinalen 2021 av stapeln i Blå hallen i Stockholm. På scenen fick man se influencern Bianca Ingrosso, alpinstjärnan Anja Pärsson och Harald Mix, grundare av Altor med flera. Här utsågs årets Impactgasell, Framtidsgasell, årets kvinnliga Gasell och höjdpunkten – årets Supergasell. Digitaltolk som tillhandahåller ett nätverk av tolkar och översättare gjorde braksuccé. Inte nog med att de tog hem priset som årets Framtidsgasell – de utsågs också till Supergasell 2021. En väl värd vinst med tanke på deras omsättningsökning på 2800 % över de fyra senaste åren.

Digitaltolk: Årets Supergasell 2021 och Framtidsgasell

Digitaltolk tillhandahåller ett nätverk där språkbehov matchas mot sex tusen översättare och tolkar. En digital tjänst med över 200 språk att tillgå online. Årets Supergaseller 2021– vilket verkligen har varit välförtjänt.

Revolutionrace och Pernilla Nyrensten: Årets kvinnliga Gasell

Pernilla Nyrensten är tillsammans med sin make Niclas grundare av Revolutionrace. Som tillhandahåller färgglada friluftskläder till ett schysst pris. Pernilla Nyrenstens bolag blev också börsnoterat i somras och hon blev därmed den första kvinnliga vd-grundaren på Stockholmsbörsen.

Swedish Hydro Solutions: Årets Impactgasell

Erbjuder kunskap och produkter för rening av stora volymer vatten. Säger sig ha den bästa metoden för att rena stora mängder vatten på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. De understryker samtidigt vikten av rent vatten och vad det innebär för miljö och samhälle.

Mer svenska bolag som toppar?
Sveriges 100 största sajter på Google – här är listan