Hej kompis! Här har vi samlat utvalt material som är exklusivt för dig som premiummedlem.

Utvald premiumläsning

David Phillips Business Hacks

Ted-gurun David JP Phillips: Så styr du din lycka och framgång

Han har miljoner visningar på sina TEDx-talks och är en av världens främsta experter inom kommunikation. Nu har David JP Phillips hackat vägen till lycka och framgång, och bolagets omsättningskurva pekar samtidigt rätt upp. Nyfiken på hur han gjorde? Här är svaren.

Frida Boisen

Skapa din sociala medier-strategi med Frida Boisens 5-stegsmodell

Det största misstaget företagaren kan göra i sociala medier är att inte göra något alls. Sociala medier-experten Frida Boisen bjuder på sin 5-stegsraket för att skapa din egen sociala medier-strategi, så att du kan börja bygga ditt community redan idag.

Utvalda Premiumkalkyler

Vanliga frågor

Vad ingår i Driva Eget Premium?
Vi har tagit fram tre olika paket beroende på vilken företagarfas du är i; Start – enklare paket för dig som precis ska starta, Digital – ett paket för dig som driver eget och vill utvecklas, och sist men inte minst Plus – ett paket för dig som vill gå all-in (där du utöver allt som ingår i övriga paket får fri tillgång till våra Business Hacks-evenemang).
Vad kostar Driva Eget Premium?
Driva Eget Start kostar 79 kr/månad. Driva Eget Digital kostar 99 kr/månad. Driva Eget Plus kostar 199 kr/månad. Alla våra paket är utan bindningstid, så avsluta när du vill.
Vad händer om jag inte är nöjd?
Vi vill såklart bara ha nöjda kunder. Är du inte nöjd, berätta gärna varför så ska vi göra allt för att göra dig nöjd. De flesta har en nöjd kund-garanti som säger att de ger pengarna tillbaka om kunden inte är nöjd. Vi tänker tvärtom: du berättar varför du inte är nöjd, vi försöker lösa det. Om det inte går att lösa, får du senaste månadens kostnad återbetalad.
Är det bindningstid?
Du betalar månadsvis, på så sätt kan du enkelt avsluta när det passar dig. Men, vi hoppas såklart att du ska vara medlem hela ditt företagarliv.
Är det säkert att betala?
Vi använder oss av Stripe som är av världens största betalningsleverantörer och som värdesätter säkerhet väldigt högt. Alla betalningar går via deras system. Så ja, det är tryggt att skapa din prenumeration.
Ingår Business Hacks-evenemangen?
I paketet Driva Eget Plus ingår fri entré till alla våra evenemang. För Driva Eget Digital får du rabatterade priser.
Kan man betala med faktura?
Just nu erbjuder vi inte möjligheten att betala med faktura. Men vi hoppas kunna erbjuda det under 2020.
Har ni någon support?
Självklart, skicka ett mejl till support@driva-eget.se så hjälper vi dig.
Hur avslutar jag mitt premiummedlemskap?
Om du av någon anledning vill avsluta ditt premiummedlemskap går du till Mitt konto och klickar på avsluta premiumkonto. Du inaktiverar då den automatiska betalningen men förblir medlem till det angivna datumet.