<![CDATA[]]>

Se här i webb-tv när vi blev Årets Tidskrift 2010

Camilla Björkman

Publicerades: 21 oktober, 2010

Driva Eget är Årets Tidskrift 2010 i kategorin fackpress under 50 000. Se här i webb-tv-inslaget hur det gick till Anders Andersson och gänget av småföretagare fick pris av Stina Dabrowsky på Cirkus i Stockholm.

Se  webb-tv-klippet här .

Spänningen var stor när priset i de olika kategorierna i Årets Tidskrift delades ut på Cirkus i Stockholm. Driva Eget var nominerade i två av dem: Digitala Medier och Årets Fackpress under 50 000 ex.

När sedan Stina Dabrowski förkunnade att Driva Eget vann Årets Fackpress var glädjen obeskrivlig. Chefredaktör och grundare av tidningen, Anders Andersson, gick upp på scenen med hela redaktionen i släptåg för att ta emot priset.

– Det här är en seger för alla småföretagare! Vi skriver att små företag kan slå de stora. Det gäller även i Tidskriftsvärlden nu när vi slagit tidningarna på de stora förlagen, sa Anders Andersson till de 650 tidskriftsmänniskorna på galakvällen.

Sedan firade Driva Egets medarbetare med champagne – alla är småföretagare precis som läsarna. De skålade för att nu göra en ännu bättre tidning för er läsare.

– Juryn skriver att vi har hög trovärdighet och smittande entusiasm. Det är en sporre att ta fasta på. Vi hoppas därför att ni fortsätter läsa Driva Eget, och lovar er att ni kan se fram emot mängder av bra och lönsam läsning under 2011, sa Anders Andersson. 

Så här löd juryns motivering:

ÅRETS TIDSKRIFT FACKPRESS UNDER 50 000 EX: Driva Eget
”Med mer journalistiskt driv än pengar, och med blicken stadigt på målgruppens behov, hjälper redaktionen sina läsare att stå på egna ben. Hög trovärdighet, personligt tilltal och smittande entusiasm öppnar för fortsatt utveckling av grundkonceptet. Årets tidskrift i klassen Fackpress under 50 000 i upplaga är Driva Eget.”

Läs här  i Anders Anderssn blogg om spänningen kring prisutdelningen.

De glada egenföretagarna bakom Driva Eget på bilden ovan är Sebastian Tibbling, Camilla Björkman , Linus Glansholm, Ingrid Kindahl, Susanne Skånsberg, Gustaf Brickman, Kaisa Skottestad och jag blev. På bilden saknas Jöran Stridbeck och Kerstin Ohlsson Stridbeck som står för Driva Egets layout och produktion samt Martin Kreuger.