<![CDATA[]]>

Välkommen på starta eget-kväll för dig som älskar bakning

Redaktionen

Publicerades: 20 november, 2014

Nu upprepar vi succén! Välkommen på starta eget-kväll för dig som drömmer om att göra business på din bakning idag den 5 maj.

I februari anordnade Sveriges största baktidning Hembakat och Driva Eget en starta eget-kväll för alla som brinner för att baka – och vill tjäna lite extra pengar på det. Eventet blev slutsålt direkt – därför ordnar vi nu en ny kväll för dig som inte fick en biljett sist.

Här får du inspiration och konkreta råd om att starta eget. Vi går igenom grunderna för att starta företag, vilka regler som gäller för bakning och försäljning och ger dig inspiration till att våga ta steget.

Dessutom blir det frågestund med experter, mingel och nätverkande – och gott att äta förstås.

Program:

  • Eva Nordlinder, Hembakats chefredaktör, välkomnar och berättar om starten av Hembakat.
  • Camilla Björkman, chefredaktör för tidningen Driva Eget, guidar dig till att starta eget och berättar om vanliga fällor. Hon intervjuar även Daniel Persson från Livsmedelskontrollen om vilka regler som gäller för att baka hemma och sälja.
  • Anders Andersson, Driva Egets grundare och ekonomiexpert, förklarar gränsen mellan hobbyverksamhet och företag, vilka regler som gäller och när det är dags att starta eget.
  • Martin Johansson, en av grundarna till kedjan Cupcake STHLM intervjuas om hur de drog i gång sitt koncept som spridit sig som en löpeld.

Dessutom: Mingel bland sponsorer och med Hembakat och Driva Eget, nätverkande och annat roligt!

Tid: Den 5 maj 2015, kl 17.30 till ca 20.00.

Plats: Franzéngatan 1B, Stadshagens T-bana (en station från Fridhemsplan), Stockholm.

Pris: 350 kr, inkl macka, fika och goodiebag.

Sista chansen! Köp din biljett här.

Eva08  CupcakesSthlm31 Anders_camilla2

Hembakats chefredaktör Eva Nordlinder, Martin Johansson (till höger) från Cupcake STHLM och Anders Andersson och Camilla Björkman från Driva Eget föreläser.

Sponsor:

bosch_logo_english