Wow Sjalvledarskap David JP Phillips

Unikt erbjudande från David Phillips till våra följare

Gustaf Oscarson

Uppdaterades: 3 maj, 2020
Publicerades: 3 december, 2019

I samarbete med David JP Phillips har vi skapat ett unikt erbjudande på digitala JP University och kursen ”Wow – modernt självledarskap”. Enbart för våra följare.

Bästa erbjudandet på JP University till våra följare

Om du vill få tillgång till hela digitala JP University (bästa digitala personliga utvecklings-programmet jag sett), har vi fixat så att du får 15 % rabatt första året. Ange kod dbh2020 när du signar upp på jpuniversity.com

Och om du behöver ”känna på” JP University innan du tar beslut, har vi fixat så att du får testa på Davids 9 favoritdelar utan kostnad. Du signar upp för det här (omöjligt att säga nej till).

Wow – kurs i självledarskap

Väldigt roligt att vi blir så många som ska gå David Phillips ”WOW-kurs” (just nu avvaktar vi bara nya datum pga Corona). Platserna brukar ta slut direkt. Eftersom många av er har hört av sig till oss och vill veta mer, så kommer erbjudandet här igen.

Om du vill gå kursen ”Wow – modernt självledarskap” så har vi fixat ett unikt erbjudande där du också får 3 månader kostnadsfritt  av JP University. Använd koden wowbusinesshacks2019 när du läser mer och bokar på davidjpphillips.com.

Frågor? Maila i så fall Joakim Allers på joakim@davidjpphillips.com och berätta att du fick erbjudandet via Business Hacks. Joakim kan också svara på alla dina frågor om WOW-kursen och JP University.