<![CDATA[]]>

De vill coacha dig med kort

Anders Andersson

Publicerades: 9 juni, 2009

Coachning och personlig utveckling behöver inte vara dyrt tänkte bröderna Dominic och David von Martens. Så de har gjort en korlek för coachning, som blivit en av finalistidéerna.

CardCoach är ett unikt koncept som går ut på att ge personer som vill utvecklas ett verktyg som kräver mycket liten energi för att starta en process och ta ett steg mot en ny livsstil, säger Dominic.
Så här beskrev han idén för juryn:

”CardCoach hjälper dig att ta rätt steg dagligen inom mat, träning och personlig utveckling. Korten är smidigt utformade och enkla att ta med sig i handväskan, plånboken eller fickan. Konceptet innehåller tre olika kortlekar:

  • Äta. Laga din egna mat hemma smidigt och nyttigt. Slumpa eller välj ut receptkort att laga hemma. Korten innehåller lättlagad och god mat.Ta med dagens eller veckans receptkort till butiken i plånboken när du ska handla. Tillaga enkelt enligt instruktioner när du är tillbaks hemma.
  • Träna. Börja träna regelbundet. Dra 10-20 kort och utför övningarna hemma! Korten innehåller enkla och beprövade träningsövningar, med tydliga instruktionsbilder. Välj svårighetsgrad utifrån din nivå.
  • Tänka. Med de här korten kan du bli din egna mentala tränare! Korten får dig att reflektera över ditt liv, tänka som en vinnare och utvecklas steg för steg. Slumpa eller välj ut ett kort med en reflektionsfråga eller mental övning.”

– Min bror och jag satt och såg på Draknästet på TV när vi fick höra att vi gått till final i Affärschansen.  Då flög vi upp ur TV-soffan, säger Dominic.

Vinner de trycker de up kortlekar direkt:
– För 80 000 kr kan vi producera 1 500 kortlekar av varje typ, säger Dominic.

Nästa finalistpresentation: Musik till datorn på nytt sätt.
.