<![CDATA[Få bättre flyt och tid till annat.]]>

Bättre flyt på jobbet ger mer tid till annat!

Redaktionen

Publicerades: 22 september, 2010

Du som driver företag ska inte behöva lägga tid på annat. Se till att välja IT, telefoni och skrivare som bara funkar. Exceptionell service får du på köpet.

Bättre flyt på jobbet ger mer tid till annat!

Visst är det härligt att jobba när allt flyter på. När motivationen är på topp och uppgiften nästan tycks lösa sig själv. Det är dock svårt att känna den arbetsglädjen när servern kraschar för tredje gången eller när skrivaren strejkar inför ett viktigt möte.

ITSFLYT_entreprenörslogik_980x240

Vi på ITS sysslar med det där som inte syns, men som gör stor skillnad

Avbrott som beror på teknikstrul påverkar arbetet negativt och kostar pengar. Dessutom är arbetsmiljön den faktor som har störst inverkan på motivationen hos de anställda. Så en fungerande arbetsmiljö utan onödiga avbrott bidrar till både motivation och produktivitet.

ITS vill ge dig som småföretagare bättre flyt på jobbet, så att du kan lägga all din energi på det du verkligen är bra på. För när du har flyt gynnas inte bara din prestationsförmåga, utan även din kreativitet. Genom att leverera nästa generations IT-lösningar ger vi dig en bättre arbetsmiljö utan onödigt strul.

Teknikutveckling

Digitaliseringen bidrar till både effektivitet och en snabbare förändringstakt, vilket kräver moderna och skalbara IT-, telefoni- och utskriftslösningar. De senaste årens teknikutveckling har också gett oss IT-lösningar som fungerar allt smidigare, effektivare och som ser till att produktiviteten kan flöda fritt.

ITS hjälper din verksamhet att hitta skräddarsydda IT-lösningar för att sänka dina kostnader, maximera produktiviteten och öka flytet på er arbetsplats.

Låt oss testa ert flyt!

För att hitta det bästa alternativet för ert företag kommer vi ut till din arbetsplats och går igenom de problem ni har idag. Vi kollar på hur ni vill jobba och hur intresserade ni är. Alla gillar ju inte IT-lösningar lika mycket som vi, och olika företag och olika branscher har ju såklart lite olika utmaningar.

ITS erbjuder både smarta paketlösningar och teknisk expertis vid skräddarsydda lösningar. För oavsett vad ni väljer vill vi ge er bättre flyt på jobbet!

Boka ett flyt-test med ITS!

Är du en av dem som uppskattar musik under arbetet så vill vi också tipsa om ITS flyt-listor på Spotify, som du hittar här.