Bloggare Janne ryter till på film

Redaktionen

Publicerades: 11 maj, 2011

Janne Näsström är en av våra argaste bloggare. Nu slår han hårt mot storföretagen och för småföretagen även på film. Klicka på pilen och lyssna.

På driva-eget.se finns en mängd bloggare med åsikter och kompetens av de mest skilda slag. Den senaste är psykologen Helena Kubicek Boye, som vill hjälpa företagare att utvecklas positivt.

Vår mest aktive bloggare är Janne Nässström som nu här gör ett blogginlägg i form av en webb-tv-film, som också blir ett sätt att presentera den ökade bloggsatsningen på driva-eget.se.

Här är några av våra bloggare:

 

 

Anders Andersson, Driva Egets ägare och chefredaktör, skriver om att slåss mot de stora och ger råd om allt kring entreprenörskap och ekonomi.

 

 

 

Janne Näsström från Västervik är en debattlysten före detta journalist som arbetat med reklam och marknadsföring sedan 80-talet. Har varit företagare i 20 år och driver idag eget bolag som konsult.

 

 

 

Camilla Björkman, webbredaktör på Driva Eget, frilansjournalist och ägare av Dentalmagazinet skriver om hur du lyckas som frilansare.

 

 

 

Helena Kubicek Boye, 34, legitimerad psykolog och entreprenör som brinner för att se individer och företag utvecklas. Föreläser och konsultar inom psykologisk affärsrådgivning och försöker ta psykologi till nya arenor.

 

 

 

Max Söderpalm, säljare och säljcoach och författare till boken ”Det är i backarna man rycker”, vill inspirera dig till att göra fler och bättre affärer.

 

 

 

Mikael Espenkrona har jobbat som VD, försäljningschef, föreläsare och vill återinföra sunt förnuft och långsiktig bondementalitet i näringslivet.

 

 

 

Lisbet Olofsson från Robertsfors är ambassadör för kvinnliga företagare, författare, föreläsare och skribent inom friskvård.

 

 

 

Carl Svahnström, vann 100 000 kr i Driva Egets tävling Affärschansen. Han bloggar om hur han utvecklar sin idé med ”Snorisar” som ska få barn att ta medicin som en lek.