<![CDATA[]]>

Camilla Björkman: "Bygg en företagskultur för miljarder"

Redaktionen

Uppdaterades: 2 april, 2019
Publicerades: 20 oktober, 2014

Sluta försöka vara alla till lags. ”Alla kommer inte att älska att jobba med eller hos dig. Vissa kommer kanske till och med att hata det. Och det är BRA!” skriver Camilla Björkman i sin blogg.

Företaget 3 har vuxit som en raket sedan starten. ”Från att ha varit något konkurrenterna skrattat åt – till att omsätta miljarder och sysselsätta över 1 200 människor i Sverige.” skriver Camilla Björkman i sin blogg. Hon menar att en anledning kan vara att de är så tydliga med sina värderingar, och vågar stå för vilka de är.

” Deras extremt tydliga företagskultur säger: ”Så här är vi! Antingen älskar du det – då kan du gå hur långt som helst hos oss. Eller så hatar du det – då kommer du inte att trivas här och då ska du heller inte jobba här”.” skriver Camilla.

Hon menar att detta är någonting även för småföretagare att inspireras av av: ”Egentligen är det så självklart: alla kommer inte att älska att jobba med eller hos dig. Vissa kommer kanske till och med att hata det. Och det är BRA! Du vill ju ha kunder och medarbetare som skriver under på det du står för, annars blir varken du eller de glada.” skriver hon.

Varför är det då så svårt? Läs Camillas analys och frågor till dig i hennes blogginlägg här!